با کریستال مشکل داری ؟ بیا تو - صفحه 2
Loading
صفحه 2 از 16 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 159

موضوع: با کریستال مشکل داری ؟ بیا تو

  1. #11
    شهرام درويشي - مدير انجمن Array Sloveir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Tuesday 11 January 2005
    نوشته ها
    281
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    نقل قول نوشته اصلی توسط a_kheirabadi
    سلام.
    من یک مشکل دارم، و اون اینکه وقتی طراحی را با کریستال و Net. و SQLServer انجام میدهم . برای اینکه در اسم سرور مشکلی بوجود نیاید، وقتی که باید اسم سرور را وارد کنم. اون را خالی رها میکنم. ولی وقتی که توی یک کامپیوتر دیگه بازش میکنم. بازم همین صفحه ظاهر میشه که در پیوست اومده و مجبورم دوباره اسم سرور کامپیوتر جدید را وارد کنم. :( چیکار کنم که دیگه این صفحه نیاد و راحت با هر سروری روی هر کامپیوتر گزارش من کار کنه ؟ ممنون .

    در صورتی که شما موقع نمایش گزارش ,یعنی قبل از اینکه گزارش بالا بیاید باید جای Table گزارش را با Table جدیدی که خودتون ساختید عوض کنید,در غیر اینصورت کریستال بدنبال اولین Connection خود میگردد اگر برقرار نباشد فرم مربوط به Connection را بالا می آورد.
    جواب بدین صورت است:
    Dim Rpt AsNew CrystalReport1

    Dim Dts AsNew DataSet

    Dim Cn As Data.SqlClient.SqlConnection = New Data.SqlClient.SqlConnection("ConnectionString") ' Type Connection String

    Dim DataAdabter1 As Data.SqlClient.SqlDataAdapter = New Data.SqlClient.SqlDataAdapter("Select * From TestTbl", Cn)

    Rpt.Database.Tables(0).SetDataSource(Dts)

    ReportViewer1.ReportSource = Rpt

    ReportViewer1.Show()

پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #12
    كاربر عادي Array ali_kolahdoozan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sunday 5 February 2006
    نوشته ها
    207
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    پیش فرض

    شما اسم server رو (local) وارد كنيد . در ضمن تنظيمات در برنامه نويسي انجام دهيد نه در خود crystal

  • #13
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 19 March 2006
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نصب برنامه هایی که از crystal report استفاده می کنند در هر مسیر دلخواه
    چیکار کنم که برنامه ام را بعد از ساختن setup در هر مسیر دلخواه بنتوانم نصب کنم چونکه با add کردن فایلهای کریستال به هنگام ساخت setup وتغییر مسیر با executablepath نیز این مشکل برطرف نمی شود


    سوال دوم:می خواهم در کریستال کارنامه رادر دو ستون کنار هم و در سه ردیف بزنم بطوریکه در هر a4 برای 6 نفر کارنامه بزنم از آنجاییکه در کریستال فقط می توان کارنامه ها را زیر هم قرار داد نه درکنار هم در دو ستون چیکار کنم

    متشکرم

  • #14
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Friday 10 March 2006
    نوشته ها
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض متوجه دسترتون نشدم !

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sloveir

    در صورتی که شما موقع نمایش گزارش ,یعنی قبل از اینکه گزارش بالا بیاید باید جای Table گزارش را با Table جدیدی که خودتون ساختید عوض کنید,در غیر اینصورت کریستال بدنبال اولین Connection خود میگردد اگر برقرار نباشد فرم مربوط به Connection را بالا می آورد.
    جواب بدین صورت است:




    Dim Rpt AsNew CrystalReport1



    Dim Dts AsNew DataSet

    Dim Cn As Data.SqlClient.SqlConnection = New Data.SqlClient.SqlConnection("ConnectionString") ' Type Connection String











    Dim DataAdabter1 As Data.SqlClient.SqlDataAdapter = New Data.SqlClient.SqlDataAdapter("Select * From TestTbl", Cn)



    Rpt.Database.Tables(0).SetDataSource(Dts)

    ReportViewer1.ReportSource = Rpt

    ReportViewer1.Show()







    سلام آقای درویشی !
    آقا این کد کار نمیکنه ! ببینید این Dts اصلا مقدار دهی نشده ! چه باید کرد ؟ :(
    باز هم همون ایراد را میگیره !

  • #15
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Friday 10 March 2006
    نوشته ها
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_kolahdoozan
    شما اسم server رو (local) وارد كنيد . در ضمن تنظيمات در برنامه نويسي انجام دهيد نه در خود crystal
    چه جوری میشه تنظیمات را دستی انجام داد ؟ میشه با نوشتن یک نمونه کد منو راهنمایی کنید ؟

  • #16
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 2 April 2006
    نوشته ها
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض خواهش ميكنم من را راهنمايي كنيد

    من تازه رو SQL كار ميكنم براي كريستال ريپورت روي Access مشكلي ندارم ولي اين SQL پدرم رو در آورد

    مشكلات من

    من روي XP برنامه VB.net و Sql نصب كردم
    و براساس Help .net سعي كردم يك گزارش ايجاد كنم

    1- فرض كنيد ميخواهم از report expert ويزارد و حالت استانداردش
    استفاده كنم وقتي OLE DB Provider for SQL server را انتخاب ميكنم پيام ذيل را ميدهد:
    Logon failed
    details:Ado error code :0x8000400s
    source : mircosoft OLE DB provider for SQL server
    Description: invalid authorizatior specification
    SQL status :28000

    2- مسئله اصلي اين است كه من در برنامه اصلا نمي توانم يك كانكشن به SQL ايجاد كنم نه sql server و نه نام جداول را نميبيند

    3- اين كار را در windows 2000 انجام دادم با ارتباط با SQL مشكلي ندارم ولي در موقع اجرا پيام ميدهدكه مسير pathSQL نادرست است. متاسفانه پيغام آن را ندارم

    اگر راهي نشانم بدهيد ممنون ميشوم

    با تشكر
    شادي

  • #17
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 14 May 2006
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام

    می خواستم بدونم میشه تو crystal report یه فیلد را تعریف کرد و بعد از طریق کد به اون databaseو یا فیلد دیگری را هم ربط داد؟ مثلا یکبار فیلد تاریخ از یک table و بار دیگر به همون dbedit فیلد شماره از یک table دیگر نسبت داد؟

  • #18
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 10 May 2006
    نوشته ها
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض داینامیک کار کردن

    چطوری میشه با کریستال داینامیک کار کرد؟

  • #19
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Tuesday 9 May 2006
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    سلام دوستان، من مشکلمو با یه مثال خدمتتون توضیح می دم:
    کد من به این ترتیب طراحی شده که یه دوره شامل چند درس و شامل چند دوره ی پیش نیازه، حالا مسئله اینکه توی rpt اگر بخوام عنوان دوره، بعد عنوان درس های دوره و در انتها هم عنوان دوره های پیش نیاز رو نشون بدم، به چه صورت باید این کار رو انجام بدم.
    عنوان دوره: آشنائی با crystal report
    عنوان دروس: درس 1
    درس 2
    درس 3
    عنوان دوره های پیش نیاز:پیش 1
    پیش 2
    من از group by هم استفاده کردم ولی به صورت زیر فرم به من نشون داده می شه:
    عنوان دوره: آشنائی با crystal report
    عنوان دروس: درس 1
    پیش 1
    پیش 2

    درس 2
    پیش 1
    پیش 2
    درس 3
    پیش 1
    پیش 2

  • #20
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 17 May 2006
    نوشته ها
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض کریستال ریپورت نسخه 11 سرور

    از دوستان اگر کسی با کریستال ریپورت نسخه 11 سرور و نحوه استفاده ان در دات نت 2005 اشنایی دارد من را راهنمایی بکند
    من می خواهم بدونم که چطور می تونم پارامترهای گزارشاتم را در یک فرم ورودی داشته باشم که کاربر اول انها را وارد کند و بعد گزارش نمایش داده شود البته همانطور که می دانید در حالت وب

  • صفحه 2 از 16 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •