برنامه ارتباط با پورت سریال توسط VB کمک لطفا
Loading
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: برنامه ارتباط با پورت سریال توسط VB کمک لطفا

  1. #1
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 24 December 2007
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض برنامه ارتباط با پورت سریال توسط VB کمک لطفا




    برای پروژم که ساخت ولتمتر دیجیتال قابل اتصال به کامپیوتر هست نیاز به برنامه اینترفیس دارم با VB6
    الگوریتم رو به صورت زیر نوشتم
    لطفا کمکم کنید نمی دونم باید چه جوری برنامش رو با vb بنویسم
    باید از کامپیوتر یک دستور برای میکرو ارسال بشه بعد میکرو بر اساس اون دستور اندازه گیری هایی رو که انجام داده به پورت سریال ارسال کنه
    بعد باید عددی که میکرو اندازه گیری کرد ه و به پورت سریال کامپیوتر فرستاده رو نمایش بدم


    الگوریتم برنامه VB
    شروع
    ابتدا باید تعیین پریود نمونه برداری توسط کلید های رادیویی در VB صورت گیرد.
    6 کلید رادیویی می گذاریم که انتخاب هر کدام عددی را به میکرو ارسال کند ، اگر کلید رادیویی اول انتخاب شود عدد 1را به صورت یک بایت به میکرو ارسال می کنیم.و کلید رادیویی دوم عدد یک بایتی 2 را ارسال کند و ....
    سپس عددی که میکرو به پورت سریال فرستاده است را در متغیر A می ریزیم.
    عددی که در متغیر A است را با عدد h FF03 ، and می کنیم و در متغیر W می ریزیم.
    عددی که در متغیرA است را با عدد h 00FC ، and می کنیم و در R می ریزیم.
    اگر 1=R برو به 1loc
    اگر 2=R برو به 2loc
    اگر3=R برو به 3loc
    اگر4=R برو به 4loc

    1loc :
    (0.005*1000)÷W را بریز در W
    اگر 0.1>W> آنگاه W*1000 را بریز در W و
    Wرا در text ای بریز که با رنج 0-1 ولت مشخص شده است ، رنج عدد را با mv مشخص کن.
    وگرنه W در همان text بریز ولی با واحد ولت مشخص کن.
    برو به شروع

    Loc2:
    (0.005*200)÷W را بریز در W
    W را بریز در text که رنج 0-5 ولت را مشخص می کند
    برو به شروع


    Loc3:
    (0.005*20)÷W را بریز در W
    W را بریز در text که رنج 0-50 ولت را مشخص می کند
    برو به شروع


    Loc4:
    (0.005*4)÷W را بریز در W
    W را بریز در text که رنج 0-250 ولت را مشخص می کند
    برو به شروع
    پایان


    توضیح :
    اگه جایی اشکال داره ممنون می شم برام بگین
    فقط بگم که and کردیم تا دو تا عددی که توی میکرو با هم ترکیب کرده بودیم و در قالب دو بایت فرستاده بودیم رو از هم جدا کنیم. ارسال و دریافت هم از طریق پورت سریال است.
    بازم اگه جائیش مبهمه بگین توضیح می دم
    ممنون می شم
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #2
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Tuesday 23 October 2007
    نوشته ها
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile MSCOMM

    براي اين كار مي توانيد از كنترل MsComm استفاده كنيد كه اگر Mscomm tutorial را در گوگل جستجو كنيد مطالبي را در اين باره مي توانيد پيدا كنيد.

  • #3
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 24 December 2007
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    بله ، الانم از mscomm استفاده می کنم اما یکم توی نوع متغیر هایی که تعریف می کنم اشکال دارم
    عددی که از میکرو برای پورت سریال ارسال می شه رو تویه متغیر از نوع string می ریزم اما بعدش نمی دونم چه جوری باید مقدارش رو بگیرم
    آخه دو بایت از میکرو هر دفعه ارسال می کنم که باید 10 بیتش رو از 6 بیت باقیماندش جدا کنم و محاسباتی که در الگوریتم فوق مشاهده می کنین رویش انجام بدم
    اینه که باید مقدار متغیر رشته رو دو بایت دو بایت اول جدا کنم بعدم از هر دوبایتی 10 بیت و 6 بیت جدا کنم و...
    اما با چه دستوراتی؟

  • #4
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Friday 3 August 2007
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    دوست عزیز
    من با پرت سریال به طور کامل کار کردم.به دلیل اینکه دانشجو هستم واینترنت در اختیارم نیست، نمی تونم اینجا برات توضیح بدهم. اگر تا حالا مشکلت بر طرف نشده ، هم شماره تماسم و هم آدرس ایمیلم رو برات میزارم. خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.
    ایمیل: kalazim@yahoo.com
    همراه: 09177048020
    من با کمال میل در خدمت همه دوستان هستم.
    خواجه فرد
    ویرایش توسط kalazim : Saturday 24 October 2009 در ساعت 11:37 PM

  • #5
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 8 August 2011
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    با سلام خدمت دوستان بزرگوار
    مقاله زیر برای افرادی مناسب می باشد که قصد ارتباط با پورت سریال در سی شارپ را دارند .
    به منظور ارتباط بين کامپيوتر و سخت افزار (سخت افزار هايي که توسط ميکروکنترلرهايي نظير ARM-PIC-AVR ... ) زبان برنامه نويسي c# کامپوننت بسيار مفيدي بنام serial port پيش بيني نموده است که براحتي طراحان سخت افزار و الکترونيک مي توانند با اين ابزار ارتباط برقرار کرده و اقدام به ارسال و دريافت ديتا با کمترين زحمت در برنامه نويسي داشته باشند.
    مقاله زیر به طور کامل به این موضوع پرداخته است :
    http://www.4shared.com/file/5F3BpaY6/serialC.html

  • #6
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 18 June 2011
    محل سکونت
    فولادشهر-اصفهان
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    لینک خرابه

  • علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •