سوال و جواب در مورد ASP .NET - صفحه 3
Loading
صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 74

موضوع: سوال و جواب در مورد ASP .NET

  1. #21
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    سلام
    خوب شايد شما از روش FileSystem براي ساختن وب سايتتون استفاده كردين و در نتيجه نمي تونين اينطوري تستش كنين.

    شما مي تونين مستقيما از طريق Visual Studio با زدن كليد F5 و يا Ctrl + F5 اينكار رو انجام بدين. البته در صورتيكه مي خواهي يك صفحه خاص رو تست كنين. كافيه كه روش راست كليك كنين و View In Browser رو كليك نمائيد.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #22
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 15 July 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_TB نمایش پست ها
    سلام
    خوب شايد شما از روش FileSystem براي ساختن وب سايتتون استفاده كردين و در نتيجه نمي تونين اينطوري تستش كنين.

    شما مي تونين مستقيما از طريق Visual Studio با زدن كليد F5 و يا Ctrl + F5 اينكار رو انجام بدين. البته در صورتيكه مي خواهي يك صفحه خاص رو تست كنين. كافيه كه روش راست كليك كنين و View In Browser رو كليك نمائيد.
    سلام
    از راهنماییتون بینهایت سپاسگزارم
    مشکل من تقریبا حل شد! یه بار دیگه VS.net و IIS رو پاک کردم و مجددا نصب کردم ، به هر حال از راهنمایی شما ممنونم ، احتمالا برای سوالات دیگر باز هم مزاحم میشم
    ارادتمند شما حامد

  • #23
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 28 June 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض از محبت خارها گل ميشود

    سلام
    من در طرحي سايت و برنامه نويسي تازه كار هستم و دارم يك كتاب آموزشي ASP.NET را مطالعه ميكنم در قسمت كار با ديتا بيسها دچار مشكل شدم. پيوست را ببينيد.
    اينم ارور بروزر : Server Error in '/ch8' Application.

    Unrecognized database format 'C:\inetpub\wwwroot\db\student.mdb'.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: Unrecognized database format 'C:\inetpub\wwwroot\db\student.mdb'.

    Source Error:

    Line 14: strSql = "Select * from StTable"
    Line 15: con = New OleDbConnection(strCon)
    Line 16: con.Open()
    Line 17: da = New OleDbDataAdapter(strSql, con)
    Line 18: da.Fill(ds, "stTable")
    Source File: c:\inetpub\wwwroot\ch8\ch8-1.aspx Line: 16

    Stack Trace:

    [OleDbException (0x80004005): Unrecognized database format 'C:\inetpub\wwwroot\db\student.mdb'.]
    System.Data.OleDb.OleDbConnection.ProcessResults(I nt32 hr) +20
    System.Data.OleDb.OleDbConnection.InitializeProvid er() +57
    System.Data.OleDb.OleDbConnection.Open() +203
    ASP.ch8_1_aspx.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in c:\inetpub\wwwroot\ch8\ch8-1.aspx:16
    System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +67
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +35
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +731

    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573
    فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip ch8-1.zip (15.7 کیلو بایت, این فایل 9 مرتبه دانلود شده است )

  • #24
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 28 June 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    انگار كسي پيدا نشد به صفر كيلومترها چيز ياد بده

  • #25
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    سلام. ببخشيد من نبودم.
    من كدت رو چك كردم. مشكل شما فقط از فايل بانك اطلاعاتي شماست. يعني برنامه نمي تونه فايل رو باز كنه. حتي خود Access هم اينكار رو نمي تونه انجام بده. فايلت رو عوض كن مشكلت حل مي شه.

    يه نكته. به جاي اينكه مسير Absolute بدي. از روش زير استفاده كن.
    کد:
    string FilePath = Server.MapPath(Request.ApplicationPath) + "\\db\\mydb.mdb";
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #26
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 28 June 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile از محبت خارها گل ميشود

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_TB نمایش پست ها
    سلام. ببخشيد من نبودم.
    من كدت رو چك كردم. مشكل شما فقط از فايل بانك اطلاعاتي شماست. يعني برنامه نمي تونه فايل رو باز كنه. حتي خود Access هم اينكار رو نمي تونه انجام بده. فايلت رو عوض كن مشكلت حل مي شه.

    يه نكته. به جاي اينكه مسير Absolute بدي. از روش زير استفاده كن.
    کد:
    string FilePath = Server.MapPath(Request.ApplicationPath) + "\\db\\mydb.mdb";
    خيلي ممنون از توجهتون ولي بازهم مشكل من حل نشد ضمن اينكه Access فايل را باز ميكنه من حتي فايل را عوض كردم ولي بازهم نشد از كد شما هم نتونستم استفاده كنم با توجه به فايل قبلي كه براتون گذاشتم ، لطف كنيد كد مربوطه را برام قرار بديد ممنون
    تشكر فراوان "

  • #27
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up

    من سورس كد شما رو دانلود كردم و مطمئنم كه دليل خطاي شما مشكل فايل Access تونه.
    اما من يه مثال با فايل Access خودم براتون گذاشتم.
    فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar AccessDbSample.rar (21.0 کیلو بایت, این فایل 39 مرتبه دانلود شده است )
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #28
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 21 July 2007
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام
    در asp.net 2005 وقتی کنترل login را روی صفحه درگ میکنم و وارد administer website میشم و روی لینک security کلیک میکنم error میده و وارد نمیشه.
    لطفا مرا در این زمینه راهنمایی کنید .
    خیلی متشکر

  • #29
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 21 July 2007
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام
    در asp.net 2005 وقتی از کنترل login استفاده میکنم و وارد administer website میشم بر روی security که کلیک میکنم error زیر را میده که نمیدونم چطوری برطرفش کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر

    There is a problem with your selected data store. This can be caused by an invalid server name or credentials, or by insufficient permission. It can also be caused by the role manager feature not being enabled. Click the button below to be redirected to a page where you can choose a new data store.
    The following message may help in diagnosing the problem: Unable to connect to SQL Server database

  • #30
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    خوب همانطور كه در متن Error هم مشخصه احتمالا اين به خاطر مشكل ارتباط با بانك اطلاعاتي شماست. براي اينكه مشكلت حل شه. ميتوني از aspnet_regsql.exe استفاده كني.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •