سوال و جواب در مورد ASP .NET - صفحه 2
Loading
صفحه 2 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 74

موضوع: سوال و جواب در مورد ASP .NET

  1. #11
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    سلام
    در مورد Chart من ارادت خيلي خالي به ComponentArt دارم واقعا محشره! بسيار جالب و زيباست.
    البته استفاده از ابزار هاي گزارش گيري دلايل مختلفي داره. نمايش آرم , صفحه آرايي و .... اما به هر حال در مورد گريد چند صفحه اي هم توي تجربه من ميشه از گريد Export To Pdf مي گرفتم بعد اونو در اختيار كاربر قرار مي دادم كه پرينت كنه.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #12
    كاربر عادي Array bemamian آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 6 June 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    115
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    درود

    راستش من زیاد ابزارهای کرک شده رو قبول ندارم! چون من اگه برنامه نویسش بودم طوری اونو درست میکردم که موقع اجرا بازم لایسنس رو چک کنه! دیگه چه برسه به شرکت های تولید کننده اون کامپوننتها! در نتیجه اصلا قابل اعتماد نیستند که یکدفه وسط کار مشکل درست کنه.
    البته اگه ابزار open source باشه میشه ازش استفاده کرد.
    برای اون گریدویو هم که به pdf تبدیل میشه ، موقع پرینت گرفتن درست چاپ میشه ؟ چون وقتی که به صفحه بعد میره بالا و پایین جدول ها کاملا به هم میریزه !؟!

    بدرود
    به نام خالق تفکر پویا
    www.persianprocess.com

  • #13
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    البته منم مثل شما خيلي دوست دارم ابزارايي كه استفاده ميكنم با License باشه و شركت هم يكسري از اين كنترل ها رو خريداري كرده ولي البته اين ربطي به موضوع استفاده نداره و هيچ تفاوتي با نسخه هاي كرك شده ندارند. من كاملا تست كردم.
    اما در مورد گريد هم نه اتفاقا شما فايل Pdf رو كاملا شبيه به گزارش مي بيني كه از Grid ساخته شده. و نكته جالب اينه كه Right2Left و فارسي رو هم Support ميكنه.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #14
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 9 June 2007
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    man ramze obour ebook haye amozesh linux va asp.net ro mikham

  • #15
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    دوست عزيز من اين ebook هاي كه ميگي رو نمي دونم از كجا دانلود كردي ولي اگه كتاب خاصي رو مي خواي بگو برات بفرستم.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #16
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Friday 29 June 2007
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question سي شارپ در asp

    با سلام
    لطفا مرا در استفاده از زبان سي شارپ در asp.net راهنمايي كنيد.
    اگر كتابي در اين زمينه وجود دارد لطفا معرفي كنيد.
    با تشكر.

  • #17
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    خوب كتاب كه تا دلت بخواهد هست. اما در چه زمينه اي راهنمايي مي خواهي؟ اينجوري كلي يكم سخته. ريزتر بشو تا بتونم راهنماييت كنم.
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #18
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 15 July 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    با سلام
    من تازه ASP.NET رو شروع کردم ویه مشکلی دارم :
    وقتی سایتی رو توی VS.NET طراحی میکنم نمیتونم توی اکسپلورر ببینمش!
    IIS روی سیستم نصب هست و روی .net2 ست شده
    به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟

  • #19
    مسعود طباطبایی - مدير انجمن Array Masoud_TB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Wednesday 11 April 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    702
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    سلام. لطفا بفرمائيد كه چطور تست كردين و چه Errorي مي گيرين؟
    بايکس | لذت خرید گروهی : http://www.buyex.ir
    آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com

  • #20
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 15 July 2007
    نوشته ها
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_TB نمایش پست ها
    سلام. لطفا بفرمائيد كه چطور تست كردين و چه Errorي مي گيرين؟
    توی اکسپلورر آدرس رو تایپ کردم ، مثلا localhost/website/default.aspx
    نمیدونم ایراد چیه ! یه صفحه با نوشته های رنگی میاد میگه نمیتونه به IIS metabase دسترسی پیدا کنه

  • صفحه 2 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •