![]() |
|
|
#1 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January 1970
با تشکر: 20 تشکر شده 187 بار 62 پست ![]() |
همزمان با کوچ هر کاربری به دنیای سیستم عامل لینوکس از ویندوز حتما یک سوال عمومی پیش می آید. و آن هم اینکه "من کجا میتوانم نرم افزار هایی مشابه نرم افزار فلان و فلان ویندوز بیابم؟!” نترسید! لیست زیر برنامه هایی کاربردی هستند که میتوان آنها را مشابه برخی نرم افزار های تحت ویندوز نامید. برنامه هایی که جلوی توقف فعالیت شما را خواهند گرفت. :) ![]() شبکه Microsoft Internet Explorer, Firefox, Netscape, Opera, etc. مرورگر های اینترنت برای www Outlook Express, Outlook, Thunderbird, Pegasus, Lotus Notes چک کننده پست الکترونیك ICQ, MSN Messenger, AIM (AOL Instant Messenger), Trillian, Gaim نرم افزارهای پیام رسان لحظه ای Microsoft Netmeeting Microsoft HyperTerminal WS FTP, Bullet Proof FTP, CuteFTP سرویس گیرنده های FTP برای مرور سرویس دهنده های FTP mIRC سرویس گیرنده های چت اینترنتی UltraVNC , builtin remote desktop توانایی مشاهده یا کنترل از راه دور یک میزکار MailWasher چند رسانه ای Adobe Photoshop, GIMP, GIMPShop طراحی و ویرایش فورمت bitmap Corel Draw, Corel Designer طراحی و ویرایش طرح های برداری Vector Irfanview مختص مشاهده تصاویر 3D Studio MAX, Blender طراحی سه بعدی Windows Media Player, PowerDVD پخش کننده ویدئو CD/DVD Winamp, Sonique, iTunes پخش کننده صوتی (Audio) Windows Movie Maker ویراستار ویدئو Cubase, CoolEdit ویراستار صوت Audio Catalyst, dbpoweramp, CDex مبدل Audio Cakewalk مبدل midi Kid Pix, Tux Paint نقاشی کودکان اداری Microsoft Office, OpenOffice.org مجموعه برنامه های اداری Word واژه پرداز Access Excel صفحه گسترده Visio PowerPoint Microsoft Project Manager Outlook, Thunderbird سرویس گیرنده پست الکترونیک Quicken, MicrosoftMoney, TurboTax GnuCash , KMyMoney , jGnash , MoneyDance , Grisbi , PLCash CrossOver Office with Quicken, lazy8ledger نرم افزار حسابداری WinEdt, TeXnicCenter نشر رومیزی Netscape Composer, Dreamweaver Quark, Quark Express, Microsoft Publisher Adobe Acrobat PDF Reader مرورگر pdf Adobe Acrobat PDF Creator With Ghostscript , many Linux apps can print or export to PDF., OpenOffice.org , kprint -- can fax, convert to pdf, and combine pages برنامه ساخت pdf ابزارهای سودمند 7-Zip, Winzip, Winrar ساخت آرشیو و فشرده سازی Alcohol 120%, Discjuggler, Easy CD Creator, Nero Burning ROM کپی CD/DVD Daemon Tools Disclib Edit (DOS) ویرایشگر متنی Google Desktop Norton Ghost Norton Partition Magic مدیریت پارتیشن ها (دیسک) Notepad, Wordpad ویرایشگر گرافیکی متن جستجوگر فضای دیسک مصرف شده Veritas Backup Exec سرویس دهنده IIS, Apache سرویس دهنده وب برای میزبانی وب سایت Fileserver\Print Services اشتراک گزاری فایل ها و پرینتر ها بین سیستم های لینوکس و ویندوز سرویس دهنده FTP برای میزبانی فایل ها Exchange غیره ..... SPSS Matlab ActiveSync DemoStudio(GPL) Endnote Norton/McAfee Antivirus Windows Update, Add/Remove programs برنامه بروزرسانی پکیج ها µBook, Ice Book Reader Freemind لطفا ما را در تکمیل کردن این لیست با نرم افزارهای بازمتن معادل نرم افزار های ویندوز یاری نمایید. برگرفته شده از وب سایت : http://www.linuxquestions.org
من هیچوفت کافر نمیشوم / چون به ندانسته های خود ایمان دارم ویرایش توسط ILovelinux : Monday 26 March 2007 در ساعت 10:04 PM. |
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
كاربر عادي
فهرست
نرم افزارهای صوتی
نرم افزارهای تصویری
نرم افزارهای طراحی گرافیکی
نرم افزارهای اینترنت و شبکه
نرم افزارهای توسعه
نرم افزارهای آموزشی
نرم افزارهای بازی و سرگرمی
نرم افزارهای اداری
نرم افزارهای سیستمی
نرم افزارهای کمکی
آدرس اینترنتی: http://www.hezardastan.org/free_software گردآوری : مهدی حسن پور لطفا جهت هرچه غنی تر شدن و کاربر پسندتر شدن این مستندات و راهنماها، ما را از پیشنهادات٬ انتقادات و هم فکریهای خود محروم نفرمائید. با تشکر تهیه و گردآوری مطالب این صفحه بدون یاری دوستان عزیزم نوید عبدی و نوید پایا ممکن نبود.
|
| این کاربران ILovelinux برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند |
Mafia007 (Monday 7 January 2008)
|
|
|
#3 |
|
كاربر عادي
Amarok پخش کننده و سازمان دهنده قوی موسیقی Konqueror مرورگر وب، مدیریت فایل ها KEdit ویرایشگر متن Kontact برنامه مدیریت اطلاعات شخصی به صورت یکپارچه KMail برنامه مدیریت ایمیل Kopete پیغام رسان همه کاره Akregator خوراک خوان BasKet سیستم یادداشت برداری و فهرست کارها digiKam مدیریت و ویرایش عکس QStarDict دیکشنری چند زبانه K3B CD/DVD burner![]() Kdesvn Subversion Client منبع : http://itpencil.wordpress.com/
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|