دانشگاه مجازی اروپا - Developer Center
Developer Center

بازگشت   Developer Center > اخبار و مقالات > مقالات و آموزش
ثبت نام راهنما فهرست کاربران تقویم جستجو ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی Friday 11 November 2005, 09:30 PM   #1
admin
مدير سایت - مهرداد تاجيك

admin آواتار ها

با تشکر: 20
تشکر شده 1,339 بار 297 پست
admin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخارadmin کاربر بسیار پر افتخار
Post دانشگاه مجازی اروپا

دانشگاه مجازی اروپا

آموزش مجازی و دانشگاه مجازی چیست ؟

دانشگاه مجازي يا دانشگاه الكترونيكي كه به دانشگاه قرن 21 هم معروف است .تقريبا از زماني كه اينترنت همگاني شد مطرح گرديد . طبق بررسي هاي انجام شده اولين كشوري كه اين دانشگاه را تاسيس كرد امريكا بود . چون اين كشور هميشه در مسائل الكترونيك نسبت به ساير كشورها پيش قدم بوده است .

البته فكر اوليه اين گونه دانشگاه ها مربوط به انگليسي ها مي باشد كه تحت عنوان Open University آن را مطرح كردند . ولي آمريكايي ها به طور عملي به اين مقوله ارزشمند پرداختند . براي تحصيل در اين سيستم آموزشي حداقل پيش نياز دانشجو براي شركت در دوره هاي آموزشي دسترسي به يك دستگاه كامپيوتر اينترنت و انگيزه قوي براي موفقيت در يك كلاس غير سنتي است .

ايجاد دانشگاه مجازي و تدريس از طريق كامپيوتر و اينترنت فراتر از قيد زمان و مكان صورت مي گيرد . با اين روش دانشجو مي تواند در هر زمان و در هر جايي به آموزش دسترسي داشته باشد .اما دانشگاه مجازی چیست ؟

مطالبي كه در دانشگاه مجازي ارائه مي شود , مطالب مجازي نيست بلكه همان مطالبي است كه در دانشگاه حقيقي توسط استاد تدريس مي شود . با اين تفاوت كه در دانشگاه مجازي از ابزار خاصي استفاده مي شود تا فضاي دانشگاه جابجا شده و ارتباط استادو دانشجو در بستر تكنولوژي از راه دور ايجاد گردد . اين بستر همان IT يا بستر اينترنتي است . با توجه به وجود شبكه هاي اينترنتي , مطالب تدريس شده توسط استاد به مدت طولاني باقي مي ماند و دانشجو با استفاده از گيرنده ( كامپيوتر ) مي تواند در هر لحظه از شبانه روز از آن درس توليد شده بهره گيرد .

دانشگاه مجازي در واقع يك حالت خاصي از دانشگاه حقيقي يا نقطه مقابل آن است يعني در دانشگاه حقيقي ميز ,صندلي و ديگر ابزار و امكانات از جمله استاد و دانشجو به صورت فيزيكي وجود دارد در حالي كه در دانشگاه مجازي ,در محيطي ديگر , كامپيوتر , اينترنت و ماهواره خط ارتباطي بين استاد و دانشجو و كلاس هستند .

يك فرهنگ جا افتاده در بين مردم اين است كه اقشار مختلف مردم در هر سطحي مي خواهند ادامه تحصيل دهند و سيستم دانشگاهي نمي تواند جوابگو باشد . اما دانشگاه مجازي طبق شعار قرن 21 آموزش براي همه كس در همه جا اين امكان را به وجود مي آورد . يك نكته فرعي قضيه اين است كه دنيا در نگرش كلان , مساله آموزش را يك Business ( كارو كسب) مي داند و همه كشورها در كنار آموزش پول دريافت مي كنند و اين مساله خود موجب گسترش آموزش ميشود ...ادامه ..

ویرایش توسط admin : Friday 11 November 2005 در ساعت 09:32 PM.
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

.......

قدیمی Sunday 18 February 2007, 03:36 PM   #2
Mojtaba vs Alien
كاربر عادي

با تشکر: 0
تشکر شده 0 بار 0 پست
Mojtaba vs Alien کاربر عادی

ممنون به خاطر اطلاعات خوبتون اما من نمی توانم ادامه مطلب رو پیدا کنم اگه ممکنه لینک جدیدی بدید.
Mojtaba vs Alien آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی Sunday 18 February 2007, 05:54 PM   #3
ILovelinux
كاربر عادي

با تشکر: 21
تشکر شده 209 بار 73 پست
ILovelinux کاربر عادی
قدیمی Sunday 2 March 2008, 09:11 PM   #4
h1h2h3
كاربر عادي

با تشکر: 1
تشکر شده 0 بار 0 پست
h1h2h3 کاربر عادی

سلام خيلي ممنون از مطلب خوبتون.من قصد دارم يك كلاس مجازي پياده سازي كنم اگر شما اطلاعاتي راجب نرم افزارهاي اين كار داريد لطفا من را راهنمايي كنيد.
با تشكر
h1h2h3 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال