![]() |
|
|
#1 |
|
مدير سایت - مهرداد تاجيك
![]() تاریخ عضویت: Thursday 30 June 2005
با تشکر: 18 تشکر شده 1,179 بار 245 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
دانشگاه مجازی اروپا آموزش مجازی و دانشگاه مجازی چیست ؟ دانشگاه مجازي يا دانشگاه الكترونيكي كه به دانشگاه قرن 21 هم معروف است .تقريبا از زماني كه اينترنت همگاني شد مطرح گرديد . طبق بررسي هاي انجام شده اولين كشوري كه اين دانشگاه را تاسيس كرد امريكا بود . چون اين كشور هميشه در مسائل الكترونيك نسبت به ساير كشورها پيش قدم بوده است . البته فكر اوليه اين گونه دانشگاه ها مربوط به انگليسي ها مي باشد كه تحت عنوان Open University آن را مطرح كردند . ولي آمريكايي ها به طور عملي به اين مقوله ارزشمند پرداختند . براي تحصيل در اين سيستم آموزشي حداقل پيش نياز دانشجو براي شركت در دوره هاي آموزشي دسترسي به يك دستگاه كامپيوتر اينترنت و انگيزه قوي براي موفقيت در يك كلاس غير سنتي است . ايجاد دانشگاه مجازي و تدريس از طريق كامپيوتر و اينترنت فراتر از قيد زمان و مكان صورت مي گيرد . با اين روش دانشجو مي تواند در هر زمان و در هر جايي به آموزش دسترسي داشته باشد .اما دانشگاه مجازی چیست ؟ مطالبي كه در دانشگاه مجازي ارائه مي شود , مطالب مجازي نيست بلكه همان مطالبي است كه در دانشگاه حقيقي توسط استاد تدريس مي شود . با اين تفاوت كه در دانشگاه مجازي از ابزار خاصي استفاده مي شود تا فضاي دانشگاه جابجا شده و ارتباط استادو دانشجو در بستر تكنولوژي از راه دور ايجاد گردد . اين بستر همان IT يا بستر اينترنتي است . با توجه به وجود شبكه هاي اينترنتي , مطالب تدريس شده توسط استاد به مدت طولاني باقي مي ماند و دانشجو با استفاده از گيرنده ( كامپيوتر ) مي تواند در هر لحظه از شبانه روز از آن درس توليد شده بهره گيرد . دانشگاه مجازي در واقع يك حالت خاصي از دانشگاه حقيقي يا نقطه مقابل آن است يعني در دانشگاه حقيقي ميز ,صندلي و ديگر ابزار و امكانات از جمله استاد و دانشجو به صورت فيزيكي وجود دارد در حالي كه در دانشگاه مجازي ,در محيطي ديگر , كامپيوتر , اينترنت و ماهواره خط ارتباطي بين استاد و دانشجو و كلاس هستند . يك فرهنگ جا افتاده در بين مردم اين است كه اقشار مختلف مردم در هر سطحي مي خواهند ادامه تحصيل دهند و سيستم دانشگاهي نمي تواند جوابگو باشد . اما دانشگاه مجازي طبق شعار قرن 21 آموزش براي همه كس در همه جا اين امكان را به وجود مي آورد . يك نكته فرعي قضيه اين است كه دنيا در نگرش كلان , مساله آموزش را يك Business ( كارو كسب) مي داند و همه كشورها در كنار آموزش پول دريافت مي كنند و اين مساله خود موجب گسترش آموزش ميشود ...ادامه .. ویرایش توسط admin : Friday 11 November 2005 در ساعت 10:32 PM. |
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Wednesday 14 February 2007
با تشکر: 0 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
ممنون به خاطر اطلاعات خوبتون اما من نمی توانم ادامه مطلب رو پیدا کنم اگه ممکنه لینک جدیدی بدید.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January 1970
با تشکر: 20 تشکر شده 187 بار 62 پست ![]() |
|
|
|
#4 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 7 October 2007
با تشکر: 1 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
سلام خيلي ممنون از مطلب خوبتون.من قصد دارم يك كلاس مجازي پياده سازي كنم اگر شما اطلاعاتي راجب نرم افزارهاي اين كار داريد لطفا من را راهنمايي كنيد.
با تشكر |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|