![]() |
|
|
|
#1 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 15 January 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 1 بار 1 پست ![]() |
با سلام
من به مدت 2 سال هست که با vb.net برنامه هاي windows اي (windows application) مي نويسم .حالا مي هواهم که web application را شروع کنم ولي دقيقا نمي دانم که بايد از چه نقطه اي شروع به کار کنم (برم asp.net بخونم با xml و ...) ممنون مي شوم اگر کسي بتواند من را راهنمايي کند و یا حداقل يک ebook خوب در اين زمينه را به من معرفي کند |
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Friday 26 May 2006
با تشکر: 44 تشکر شده 29 بار 24 پست ![]() |
با توجه به شناخت شما به كد نويسي با VB از لحاظ كدنويسي مشكلي نداريد ولي بصورت زير عمل كنيد:
1- مفهوم و تنظيمات مربوط به شبكه بندي و IIS را خوب درك كنيد و مطالعه كنيد. 2- همزمان با كد نويسي(تگ نويسي HTML) را مطالعه كنيد. 3- همچنين مي توانيد از كتابهاي چاپ شده از جعفرنژاد قمي(آموزش ASP.Net) استفاده كنيد.
|
|
|
#3 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Saturday 5 August 2006
با تشکر: 1 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
سلام ببینید همانطور که دوست ما به شما جواب داد شما مشکل کد نویسی نخواهید داشت
و اگر دات نت رو کامل نصب کرده باشید خود دات نت تنظیمات مورد نیاز برای شروع کار را برای شما مهیا می کند ولی فرق این محیط با فرمهای ویندوز این است که شما باید تحت وب برنامه نویسی کنید و به این منظور باید ابتدا روی ماشین محلی خود بتوانید برنامه های خود را ایجاد و امتحان کنید و طراحی و کد نویسی برنامه ها تقریبا مثل فرمهای ویندوز است با محدودیت بیشتر مثل شما مسیج باکس ندارید و برای رفتن به یک فرم دیگه باید از دستور redirect استفاده کنید سعی کنید یک برنامه آزمایشی رو در این محیط مثل فرمهای ویندوز شروع کنید بعد درصورت داشتن مشکل دوباره در تاپیک سئوال کنید حتما کمک خواهید گرفت |
|
|
|
|
|
#4 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 15 January 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 1 بار 1 پست ![]() |
با سلام
تا جايي که من مطالعه کردم asp.net يک تکنولوژي هست که در برنامه نويسي web استفاده مي شود و در vs.2005 شما اين امکان را داريد که با استفاده از component هاي جديد آن برنامه هاي web خود را هر چه راحت تر پياده سازي کنيد. (البته اگر اشتباه نکرده باشم) در ضمن من امکان دسترسي به کتاب جعفر نژاد را ندارم ولي اگر بتوانيد منابع آنرا براي من بفرستيد ممنون مي شوم . و يک خواهش ديگر ،آيا شما يک برنامه آزمايشي کوچک در اختيار داريد تا من بتوانم از آن استفاده کنم؟؟ از راهنمايي شما متشکرم |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|