![]() |
|
|
#1 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Thursday 11 May 2006
با تشکر: 1 تشکر شده 1 بار 1 پست ![]() |
با سلام به همه
جهت دریافت کتاب بصورت رایگان از سایت فوق کافیست ابتدا در آن ثبت نام کنید ( البته رایگان و فقط با دادن آدرس Email ) سپس در هربار استفاده از سایت به آن وارد شوید ( قسمت بالای صفحه My Profile ) در این صورت بجای لینک Buy نام فایل مربوطه را میتوانید ببینید و دانلود نمایید. ( بازهم البته رایگان رایگان ) من خودم بیشتر از 3گیگابایت دانلود کرده ام . |
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
كاربر عادي
![]() |
سلام.
من عضو شدم اما هر كاري كردم نتونستم كتاب دانلود كنم. يه راهنمائي چيزي بكن شايد تونستيم . ممنونم |
|
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Wednesday 1 November 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
سلام دوست عزيز بعد ازثبت نام وارد سايت بشيد و كتاب مورد نظررو انتخاب كنيد حالا به پايين صفحه بريد و درست در انتهاي صفحه علامت ديسكتي مشاهده ميكنيد با كليك كردن برروي آن و وارد كردن اعداد امنيتي در صفحه بعد ميتونيد دانلود كنيد
|
|
|
#4 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Friday 2 June 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
مدتی است اکانت من در این سایت کار نمیکند
. آیا برای شما هم همین مشکل پیش آمده یا نه؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Tuesday 29 August 2006
با تشکر: 8 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
سلام
مدتی است که نمیتوانم هیچ کتابی را دانلود کنم .قبلا خوب بود راهنمایی کنید تشکر. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Thursday 11 May 2006
با تشکر: 1 تشکر شده 1 بار 1 پست ![]() |
ایتدا وارد سایت شوید ( شکل 1 )
قسمت Account را کلیک نمایید ( شکل 2 ) اگر می خواهید تازه عضو شوید قسمت Join Now را کلیک کنید ( شکل 3 ) پس از دادن اطلاعات لازم شما عضو سایت میشوید البته یک ایمیل جهت تایید عضویت برای شما ارسال میشود که حاوی یک رمز عبور ( Password ) موقت است که می توانید بعد از اولین ورود به سایت یک زمر دائمی برای خود تعریف نمایید ( در اولین ورود به سایت رمز موقت لازم است ) پس از تکمیل مراحل اولیه ثبت نام ، هر بار که وارد سایت میشوید با استفاده از گرینه Account حتما به سایت Login نمایید ار این به بعد هر کتابی را که خواستید انتخاب نمایید لینک دانلود آن در انتهای صفحه دیده میشود البته جدیدا این سایت کمی پولکی شده یعنی برای کاربران معمولی در هر روز فقط دو کتاب را فورا دانلود می دهد و دانلودهای بعدی زمان می برد ( یک ساعت بعد از دومین دانلود و دو ساعت بعد از سومین دانلود و ... ) مگر اینکه پول بپردازید ( البته پول خارجکی !!! ) |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|