آموزش استفاده از نرم افزار فارسي ‏business plan‏ در دوره كسب و كار ثناراي - Developer Center
Developer Center

بازگشت   Developer Center > اخبار و مقالات > مقالات و آموزش
ثبت نام راهنما فهرست کاربران تقویم جستجو ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی Thursday 3 November 2005, 10:17 AM   #1
Sardabir
سردبير بخش اخبار و تازه هاي كامپيوتر

Sardabir آواتار ها

با تشکر: 175
تشکر شده 1,967 بار 518 پست
Sardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخارSardabir کاربر پر افتخار
پیش فرض آموزش استفاده از نرم افزار فارسي ‏business plan‏ در دوره كسب و كار ثناراي

*چهارشنبه11 آبان ماه 1384 - (ILNA)*

مدير بخش آموزش ثناراي درگفت و گو با ايلنا: استفاده از نرم افزار فارسي ‏business plan‏ در دوره كسب و كار ثناراي آموزش داده مي‌‏شود
آزاده تيموريان ، مدير بخش آموزش شركت ثناراي ، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص برگزاري دوره كسب و كار اين شركت اظهار ‏داشت: در اين دوره‌‏ها استفاده از نرم افزار فارسي ‏BUSINESS PLAN‏ آموزش داده مي‌‏شود. وي ، گفت: سخنرانان اين دوره‌‏ها آقايان شريفي و شمس هستند كه به ترتيب در قسمت استراتژي و توليد نرم افزار و قسمت مالي به ‏صحبت مي‌‏پردازند. تيموريان ، با بيان اين كه اين دوره‌‏ها از 19 آبان به مدت 4 جلسه تشكيل مي‌‏شود ، تصريح كرد: پنج شنبه‌‏ها از ساعت 8:30 صبح تا يك ‏بعد از ظهر به مدت 4 هفته تا دهم آذر ماه جاري برگزار مي‌‏شود. وي ، هدف از برگزاري دوره كسب و كار در ثناراي را آشنايي شركت‌‏ها با برنامه كسب و كار دانست و خاطر نشان كرد: ‏BUSINESS PLAN‏ ‏مي‌‏تواند استراتژي اهداف و برنامه‌‏هاي مالي شركت‌‏ها را براي استفاده در زمينه‌‏هاي مختلف مشخص كند. مدير بخش آموزش ثناراي ، افزود: شركت در دوره‌‏هاي كسب و كار ثناراي براي عموم آزاد است.‏
Sardabir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

.......
قدیمی Sunday 9 August 2009, 10:40 AM   #2
فاطمه زهرا نصرآبادی
كاربر عادي

با تشکر: 0
تشکر شده 0 بار 0 پست
فاطمه زهرا نصرآبادی کاربر عادی

با سلام
من می خواهم یک دوره Business plan را بگذارانم . وقتی در سایت جستجو کردم با سایت شما آشنا شدم . و فکر کردم این نرم افزار در سایت وجود دارد که بتوانم استفاده کنم . ممنون می شم اگه این نرم آفزار را دارید برای من Email یا اگر دوره کلاسی داره به من اطلاع دهید .

متشکرم
فاطمه زهرا نصرآبادی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال