![]() |
|
|
|
#1 |
|
سردبير بخش اخبار و تازه هاي كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January 1970
با تشکر: 204 تشکر شده 2,229 بار 606 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*چهارشنبه11 آبان ماه 1384 - (ILNA)* مدير بخش آموزش ثناراي درگفت و گو با ايلنا: استفاده از نرم افزار فارسي business plan در دوره كسب و كار ثناراي آموزش داده ميشود آزاده تيموريان ، مدير بخش آموزش شركت ثناراي ، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص برگزاري دوره كسب و كار اين شركت اظهار داشت: در اين دورهها استفاده از نرم افزار فارسي BUSINESS PLAN آموزش داده ميشود. وي ، گفت: سخنرانان اين دورهها آقايان شريفي و شمس هستند كه به ترتيب در قسمت استراتژي و توليد نرم افزار و قسمت مالي به صحبت ميپردازند. تيموريان ، با بيان اين كه اين دورهها از 19 آبان به مدت 4 جلسه تشكيل ميشود ، تصريح كرد: پنج شنبهها از ساعت 8:30 صبح تا يك بعد از ظهر به مدت 4 هفته تا دهم آذر ماه جاري برگزار ميشود. وي ، هدف از برگزاري دوره كسب و كار در ثناراي را آشنايي شركتها با برنامه كسب و كار دانست و خاطر نشان كرد: BUSINESS PLAN ميتواند استراتژي اهداف و برنامههاي مالي شركتها را براي استفاده در زمينههاي مختلف مشخص كند. مدير بخش آموزش ثناراي ، افزود: شركت در دورههاي كسب و كار ثناراي براي عموم آزاد است. |
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 9 August 2009
با تشکر: 0 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
با سلام
من می خواهم یک دوره Business plan را بگذارانم . وقتی در سایت جستجو کردم با سایت شما آشنا شدم . و فکر کردم این نرم افزار در سایت وجود دارد که بتوانم استفاده کنم . ممنون می شم اگه این نرم آفزار را دارید برای من Email یا اگر دوره کلاسی داره به من اطلاع دهید . متشکرم |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|