![]() |
|
|
|
#1 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 30 July 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 0 بار 0 پست ![]() |
آیا نسخه Enterprise مربوط به sql server 2005 بر روی سیستم عامل XP service pack 2 قابل نصب است.هنگام نصب تمام گزینه های آن مانند Report service و غیره فعال نمی باشد.لطفا من را راهنمایی نمایید.
|
|
|
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
قاسم نمازي - ناظم کل سایت
![]() |
سلام دوست عزیز
هنگام نصب سرویس های دیگر این ابزار باید فریم ورک2 نصب باشد در صورت اشکالات لحظه ای اگر بخواهید میتوانید با شماره 09126489324 تماس بگیرید نمازی-قاسم |
|
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Sunday 30 July 2006
با تشكر از پاسختان وليكن NET Frame work2.0 نير نصب ميباشد وليكن گزينه ها هنگام نصب فعال نيستند. شايد بايد نسخه اي ديگر از SQL 2005 بر روي سيستم عامل XP KWF گردد.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Friday 21 July 2006
سلام دوست عزیز . نسخه اینتر پرایز فقط در ویندوزهای 2000 و ویندوز سرور 2003 قابل نصب میباشد. شما میتوانید نسخه دولوپر اون رو نصب کنید . که تقریبا فرقی با اینتر پرایز نداره. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Tuesday 15 August 2006
سلام
نسخه Enterprise یک نسخه Free است و تمام امکانات را ندارد و به خاطر همین مساله همه گزینه ها فعال نمی باشد. این هم آدرس دانلود نسخه کامل: http://www.megaupload.com/ru/?d=STOK4D54 ویرایش توسط massoud.hosseini : Thursday 24 August 2006 در ساعت 09:49 AM. دلیل: از بین رفتن لینک دانلود |
|
|
|
|
|
#6 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Monday 21 August 2006
با تشکر: 2 تشکر شده 8 بار 3 پست ![]() |
اتفاقا نسخه enterprise کاملترین نسخه هست .و اون نسخه developer هست که فقط به درد application نویسی میخوره.و همونطوری که دوست عزیزمون گفتن نسخه enterprise بر روی xp نصب نمیشه.و باید developer رو نصب کنند.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Tuesday 29 August 2006
با تشکر: 0 تشکر شده 1 بار 1 پست ![]() |
از دوستان محترم اگر کسی آموزش نصب مرحله به مرحله SQL Server 2005 را با تصویر دارد خواهش می کنم برای راهنمایی افرادیکه آشنایی ندارند قرار دهند (البته منظورم از افراد بدون آگاهی خودم بود) اگر کسی هم همت کند و یک مرجع کامل در زمینه تهیه نماید ممنون می شوم چون خلا همچین آموزشی خیلی احساس می شود |
|
|
|
| این کاربران xmajholx برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند |
moude (Sunday 12 July 2009)
|
|
|
#8 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Monday 21 August 2006
با تشکر: 2 تشکر شده 8 بار 3 پست ![]() |
دوست غزیز لطفا به این تاپیک یک سری بزنین بنده سعی کردم آموزش نصب را مرحله به مرحله توضیح دهمhttp://www.developercenter.ir/Forum/...ead.php?t=3378
ویرایش توسط amin_amraei : Saturday 9 September 2006 در ساعت 10:13 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Tuesday 26 December 2006
سلام لطفا لینک دانلود نسخه ای از SQL را که روی XP و Vista نصب بشه را برای من بگذارید ممنون |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|