كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005
Loading
صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 65

موضوع: كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005

  1. #1
    مهرداد تاجيك - مدير سایت Array admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Thursday 30 June 2005
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    1,818
    Thanks
    22
    Thanked 47 Times in 42 Posts

    Arrow كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005




    2005 FarDate :كامپوننت تقويم و تاريخ فارسي در dotnet 2005

    ویرایش توسط admin : Tuesday 27 December 2005 در ساعت 04:21 PM
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #2
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 2 November 2005
    نوشته ها
    39
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    ممکن است اطلاعاتی در مورد نحوه پشتیبانی تاریخ فارسی در دات نت 2 بدهید؟

  • #3
    مدير بخش
    Array gavanbakht آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sunday 20 November 2005
    نوشته ها
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation

    مراجع مناسب جهت مطالعه امكانات كنترل DateTimePicker

    The VS.NET 2003 DateTimePicker Control's Default Value
    http://www.devx.com/tips/Tip/29516

    VB.NET 2005 Tutorials: Common Windows Form Controls Section:2
    http://www.exforsys.com/content/view/1535/350/

  • #4
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 19 December 2005
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط admin
    2005 FarDate :كامپوننت تقويم و تاريخ فارسي در dotnet 2005


    با تشکر
    اگر میشه روش استفاده از این کامپوننت را در vb.net 2005 شرح دهید
    با تشکر

  • #5
    شهرام درويشي - مدير انجمن Array Sloveir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Tuesday 11 January 2005
    نوشته ها
    281
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    بعد از كپي فايل مربوطه در مسير معين به منوي Tool Box رفته و كليد سمت راست موس را زده و گزينه Choose Items را انتخاب ميكنيم و كليد Brows را زده و فايل Fardate.Dll را Add ميكنيم
    از اين به بعد كامپوننت Fardate قابل استفاده در فرمهاي آن پروژه ميباشد.

  • #6
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 19 December 2005
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sloveir
    بعد از كپي فايل مربوطه در مسير معين به منوي Tool Box رفته و كليد سمت راست موس را زده و گزينه Choose Items را انتخاب ميكنيم و كليد Brows را زده و فايل Fardate.Dll را Add ميكنيم
    از اين به بعد كامپوننت Fardate قابل استفاده در فرمهاي آن پروژه ميباشد.
    ممنون از پاسختون ولی من میخواستم بدونم تو کد برنامه هم میشه از این بعنوان تبدیل تاریخ استفاده کرد یا نه ؟

  • #7
    شهرام درويشي - مدير انجمن Array Sloveir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Tuesday 11 January 2005
    نوشته ها
    281
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    پیش فرض

    براي استفاده از توابع Fardate ,ابتدا بايد كامپوننت Fardate به پروژه Reffrence بدهيد و بعد در هر جائي كه خواستيد از Class Fardate استفاده كنيد .
    Dim Fd as New Fardate.FardatePrg
    (گرفتن تاريخ روز) Fd.Today
    (تاريخ ميلادي براي تبديل به شمسي) F.M2s
    (تاريخ شمسي براي تبديل به ميلادي) Fd.S2m

  • #8
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Tuesday 15 November 2005
    نوشته ها
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    با سلام .

    از اینکه این کامپوننت قدرتمند برای vb2005 هم آپدیت شده ، خیلی خوشحالم . ولی تعجب میکنم که چرا برای vb.net 2003 ، این کار انجام نشد . در حالیکه فکر میکنم تغییر کد زیادی هم نمیخواست !! . البته من این مطلب رو به صورت یک تاپیک عنوان کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم . البته من سورس اون رو امروز dl کردم که امیدوارم بتونم از کد اون استفاده کنم !! .
    به هر حال از زحمات دوستان واقعا ممنونم .

    موفق باشید .

  • #9
    مدیر انجمن Array narsis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Monday 12 December 2005
    نوشته ها
    740
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Question

    احتمالا به دليل اينكه در Vs 2003 كامپوننت Maskedit به صورت مستقل وجود ندارد

  • #10
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 4 March 2006
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    آیا امکان استفاده از این کامپوننت در asp.net نیز وجود دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اگر ندارد ایا کامپوننتی شبیه به این برای asp.net وجود دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین

    موضوعات مشابه

    1. كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005
      توسط admin در انجمن Components & Tools & Utilities
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: Sunday 27 January 2019, 06:25 PM
    2. پاسخ: 20
      آخرين نوشته: Tuesday 30 November 2010, 11:17 PM
    3. SQL Server 2005 DBCC Command Quick Reference
      توسط s.sepehrvand در انجمن Microsoft SQLServer 2008 ...2012
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Saturday 17 December 2005, 10:11 AM
    4. Working with Databases in ASP.NET 2.0 and Visual Studio 2005
      توسط shahbazi در انجمن ASP.NET 2
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Monday 14 November 2005, 07:24 AM
    5. مايکروسافت Visual Studio 2005 و SQL Server 2005 را معرفي کرد
      توسط Mohsen.Rajabi در انجمن Microsoft SQLServer 2008 ...2012
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Wednesday 9 November 2005, 10:26 AM

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •