كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005 - صفحه 2
Loading
صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 65

موضوع: كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005

  1. #11
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Tuesday 10 January 2006
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    سلام
    آقا ما هم دنبال چنین چیزی برای ASP.Net 2 هستیم... نیست؟!
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #12
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Monday 9 January 2006
    نوشته ها
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام

    ممنون جالب بود. نسخه کامل رو چه جوری می تونیم تهیه کنیم ؟

  • #13
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Friday 26 May 2006
    محل سکونت
    نورآباد ممسني
    نوشته ها
    221
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    با سلام لطفا راهنمایی کنید:

    من می خواهم یک جعبه متن داسته باشم که تاریخ را به صورت روز/ماه/سال (سال چهاررقم) بصورت 16/02/1385 دریافت کند به این صورت که درآن علامت "/" از قبل باشد و من فقط عددها را وارد کنم و آن بصورت اتوماتیک جابجا شود.

  • #14
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 11 June 2006
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post در باره برنامه نوسی در محیط ویژوال بسیک

    سلام من مدت زیاد میشود که کوشش میکنم در باره برنامه نوسی فارسی در محیط ویزوال بسیک انجام دهم ولی قادر به آن نشدم اکر میشود با چند مثال برای من معلومات بفرسیید

  • #15
    مهرداد تاجيك - مدير سایت Array admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Thursday 30 June 2005
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    1,818
    Thanks
    22
    Thanked 47 Times in 42 Posts

    Post

    كامپوننت تاريخ فارسي براي Dot Net 2005 نسخه اصلاح شده



    نسخه تير ماه 1385
    فایل های ضمیمه

  • #16
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 25 June 2006
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض کمک و راهنمایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط asad_deve
    با سلام لطفا راهنمایی کنید:

    من می خواهم یک جعبه متن داسته باشم که تاریخ را به صورت روز/ماه/سال (سال چهاررقم) بصورت 16/02/1385 دریافت کند به این صورت که درآن علامت "/" از قبل باشد و من فقط عددها را وارد کنم و آن بصورت اتوماتیک جابجا شود.

    سلام من هم دنبال همچین چیزی هستم اگه بلدین به ما هم بگین

  • #17
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 24 August 2006
    نوشته ها
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض FarDate

    روزتان بخیر ، میشه در مورد استفاده از این dll بیشتر توضیح دهید ، چون با وجود اینکه آن را Add کردم ، نتوانستم از آن استفاده کنم . ممنونم

  • #18
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 31 August 2006
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pm8562
    روزتان بخیر ، میشه در مورد استفاده از این dll بیشتر توضیح دهید ، چون با وجود اینکه آن را Add کردم ، نتوانستم از آن استفاده کنم . ممنونم

    شما به پست هاي 6 و 8 همين تاپيک روجوع کنيد

  • #19
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 31 August 2006
    نوشته ها
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    در اين کامپونت

    اين دستورها چرا جواب نمي دهند
    کد:
    Dim s As New Date
    s = "8 / 6 / 2006"
    FarDate1.Fdate = FarDate1.MiladiToShamsi(s)
    يا
    کد:
    label1.text = FarDate1.today
    شما ها توانسته ايد چنين کاري کنيد

  • #20
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 20 September 2006
    نوشته ها
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط admin
    كامپوننت تاريخ فارسي براي Dot Net 2005 نسخه اصلاح شده









    نسخه تير ماه 1385
    درود بر شما
    این گاه‌شمار را که در این‌جا عکس‌اش را گذاشته اید را چگونه به نمایش درآوریم!
    یعنی چگونه می‌توان با این تابع، یک MonthCalendar جلالی داشت؟

  • صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

    موضوعات مشابه

    1. كامپوننت تاريخ فارسي براي Dotnet 2005
      توسط admin در انجمن Components & Tools & Utilities
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: Sunday 27 January 2019, 06:25 PM
    2. پاسخ: 20
      آخرين نوشته: Tuesday 30 November 2010, 11:17 PM
    3. SQL Server 2005 DBCC Command Quick Reference
      توسط s.sepehrvand در انجمن Microsoft SQLServer 2008 ...2012
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Saturday 17 December 2005, 10:11 AM
    4. Working with Databases in ASP.NET 2.0 and Visual Studio 2005
      توسط shahbazi در انجمن ASP.NET 2
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Monday 14 November 2005, 07:24 AM
    5. مايکروسافت Visual Studio 2005 و SQL Server 2005 را معرفي کرد
      توسط Mohsen.Rajabi در انجمن Microsoft SQLServer 2008 ...2012
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: Wednesday 9 November 2005, 10:26 AM

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •