استفاده از تاریخ شمسی در دات نت بوسیله FarsiLibrary
Loading
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: استفاده از تاریخ شمسی در دات نت بوسیله FarsiLibrary

  1. #1
    مدير انجمن کاریابی Array itjobs آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Saturday 24 February 2007
    نوشته ها
    6,101
    Thanks
    59
    Thanked 58 Times in 53 Posts

    Post استفاده از تاریخ شمسی در دات نت بوسیله FarsiLibrary




    این کامپوننت با نام “Farsi Library” بوسیله یکی از برنامه نویسان خوش ذوق و ایرانی سایت معروف CodeProject طراحی و ساخته شده. با دریافت این کامپوننت و نصب آن در محیط Visual Studio.net 2005 دیگر از لحاظ تاریخ شمسی مشکلی نخواهید داشت و تقریبا این کتابخانه تمامی نیازهای شما را در رابطه با تاریخ شمسی برآورده خواهد کرد.

    از نظر بصری این کامپوننت هیچ چیزی کم ندارد و با ارائه سه Theme بسیار زیبا، تمامی انتظارات شما را برآورده خواهد کرد. این کامپوننت برای استفاده در dotNet Framework 2.0 طراحی شده است و در نسخه های قبل از آن قابل استفاده نمی باشد.


    منبع
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #2
    مدير انجمن کاریابی Array itjobs آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Saturday 24 February 2007
    نوشته ها
    6,101
    Thanks
    59
    Thanked 58 Times in 53 Posts

    Post نسخه جدید FarsiLibrary را دانلود کنید!

    نسخه ای جدید از FarsiLibrary که مشکلات نسخه های پیشین را ندارد و شامل ویژگی های جدیدی است که آن راتبدیل به یکی از بهترین راه حل ها برای استفاده از تاریخ شمسی (عربی و میلادی) در نرم افزارهای مبتنی بر پلت فرم دات نت کرده است.

    نسخه جدید تغییرات گوناگونی نسبت به نسخه های قبل دارد که می توانید در وبلاگ آقای اسکندری (اینجا) مشاهده کنید. در این صفحه نیز به سئوالاتی که اغلب برنامه نویسان در مورد FarsiLibrary داشته اند، پاسخ داده شده است.

    البته FarsiLibrary تنها یک DatePicker نیست و شامل کلاس های سودمند دیگری برای تبدیل تاریخ و تبدیل عدد به حروف نیز هست که می توانید همانند فرم های ویندوزی در پروژه های تحت وب نیز از آن ها استفاده کنید.

    به علت اینکه FarsiLibrary بر اساس Cultureها کار میکند، شما بایستی برای استفاده از تقویم شمسی در برنامه خودتان به صورت زیر عمل کنید :
    برای برنامه های سی شارپ بایستی به متد Main برنامه خود این خط را اضافه کنید :

    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICulture =
    new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");

    و در برنامه های ویژوال بیسیک فایل Program.vb را باز کنید و خطوط زیر را به روتین Main اضافه کنید :

    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICul ture = New CultureInfo("fa-ir")
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = New CultureInfo("fa-ir")

  • #3
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 18 April 2007
    نوشته ها
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    دوست عزیز اگر لطف بفرمایید نحوه استفاده از DatePiker در پروژه سی شارپ رو توضیح بدید ممنون میشم

  • علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •