مشکل با آدرس آدرس دهی پایگاه داده اکسس در کریستال ریپورت
Loading
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: مشکل با آدرس آدرس دهی پایگاه داده اکسس در کریستال ریپورت

  1. #1
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 10 November 2007
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    97
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question مشکل با آدرس آدرس دهی پایگاه داده اکسس در کریستال ریپورت




    سلام ...
    من از طریق ویزارد ویژوال استدیو گزارش کریستال ریپورت میسازم.. آدرسی رو که ویزارد جهت اتصال به بانک اطلاعاتی میده به صورت زیر هستش....
    I:\learning\bin\Debug\person.mdb
    خوب اگر برنامه به یک درایو دیگر کامپیوتر انتقال می شد ، برنامه دیگه جواب نمیداد و باید آدرس رو تصیح کرد...

    من داخل فرم های ساده ویندوز به صورت زیر آدرس پیدا می کنم
    کد:
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Application.StartupPath & "\person.mdb"
    ولی واسه کریستال ریپورت اینجور نیست ... و شکل آدرس دهی و انتخاب پایگاه داده به صورت ویزارد هستش
    دوستان راه حلی دارن که بشه آدرس به صورتی که در کد بالا گزاشتم پیداه کرد .....
پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

  • #2
    احسان یزدانی راد - مدیر انجمن Array mhs_trace آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Tuesday 21 November 2006
    نوشته ها
    475
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    پیش فرض

    سلام
    بهترین راه برای اینکه از شر بازی های کریستال ریپورت خلاص شی اینه که به جای اینکه بزاری خود کریستال ریپورت داده ها رو از بانک استخراج کنه ، از یه کوئری استفاده کنی و اطلاعات رو داخل یک دیتاتیبل بریزی و بعد دیتاتیبل رو به عنوان دیتاسورس کریستال معرفی کنی (با دستور Setdatasource). خیلی محاسن داره این کار یکیش راحت شدن از استاتیک کریستاله . دومیش کنترل بیشتر رویه فیلتر کردن و سورت کردن اطلاعات و .....

    موفق باشی

  • #3
    كاربر عادي Array محسن س آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Saturday 1 January 2005
    محل سکونت
    تبریز / نصف راه
    نوشته ها
    313
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    تو این مسیر
    I:\learning\bin\Debug\person.mdb
    اگه فایل اجرایی برنامت داخل پوشه debug باشه این دو مسیر زیر باهم برابرن
    کد:
    path=@"I:\learning\bin\Debug\person.mdb";
    path=@"person.mdb";
    یعنی مسیر جاری همون جایی که فایل اجراییت قرار داره پس لازم نیست اینقدر کارتو سخت بکنی اگه قبل از بک اسلش دو تا نقطه بزاری یعنی یه پوشه بیا بالاتر خب حالا تو فایلایی که لازم داری کنار فایل اجراییت قرار بده و بعد اینجوری مسیر بده اگه بازم تو کریستال ریپرتت اشکال پیش اومد میتونی از طریق کد نویسیم مسیر منبعش رو بدی فکر کنم setdatastore باید باشه


    نقل قول نوشته اصلی توسط mhs_trace نمایش پست ها
    سلام
    بهترین راه برای اینکه از شر بازی های کریستال ریپورت خلاص شی اینه که به جای اینکه بزاری خود کریستال ریپورت داده ها رو از بانک استخراج کنه ، از یه کوئری استفاده کنی و اطلاعات رو داخل یک دیتاتیبل بریزی و بعد دیتاتیبل رو به عنوان دیتاسورس کریستال معرفی کنی (با دستور Setdatasource). خیلی محاسن داره این کار یکیش راحت شدن از استاتیک کریستاله . دومیش کنترل بیشتر رویه فیلتر کردن و سورت کردن اطلاعات و .....

    موفق باشی
    با تشکر از mhs_trace
    خلاصه این که این کد پایینی جوابته

    کد:
    cr1 = new CrystalReport1();
    
    dConnection = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='db1.mdb'"); dAdapter = new OleDbDataAdapter("select * from Table1",dConnection); dataSet = new DataSet(); dAdapter.Fill(dataSet);
    cr1.SetDataSource(dataSet.Tables[0]); crystalReportViewer1.ReportSource = cr1;
    خدا يا به من زيستني عطا کن که در لحظه مرگ بر بي ثمري لحظه اي که براي زيستن گذشته است حسرت نخورم و مردني عطا کن که بر بيهودگيش سوگوار نباشم

  • علاقه مندي ها (Bookmarks)

    علاقه مندي ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •