مقالات سایت dotnetexperts
Loading
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مقالات سایت dotnetexperts

Hybrid View

  1. #1
    DelphiAdmin
    Array
    تاریخ عضویت
    Thursday 1 January 1970
    نوشته ها
    186
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post مقالات سایت dotnetexperts

    - استفاده از اشاره گر ها در #C
    استفاده از اشاره گرها (Pionters) در #C به ندرت صورت می گیرد. ولی در پاره ای از مواقع نیاز به استفاده از آنها احساس می شود. بدین منظور پدید آورندگان #C امکانی برای استفاده کنندگان فراهم آورده اند که می توان با استفاده از آن اشاره گرها را در #C بوجود آورد و از آنها استفاده کرد...

    - چگونه می توان مقدار موجود در بانک اطلاعاتی را به یک DropDownList نسبت داد ؟
    آیا تا به حال شده که برای نسبت دادن مقادیر به یک DropDownList در فرم های Edit خود به مشکل بر بخورید !

    - ساخت يك كنترل در زمان اجرا
    گاهي از اوقات در برنامه احتياج هست که يک کنترل ( براي مثال يک Button يا يک Image ) را در هنگام اجرا بوجود آوربد . اين کار در vb6 با استفاده از توابع API صورت مي گرفت ولي در VB.NET اين کار را به راحتي آب خوردن مي توان درون برنامه انجام داد.

    - بررسي نحوه ذخيره سازي Resource ها در اسمبلي هاي .NET
    در حالت عادي ما به تصاوير يا متن هاي مورد نيازمان از طريق فايل هاي روي هارد ديسک دسترسي داريم ، اما گاهي اوقات نياز داريد که برنامه از منابع خارجي که درون خودش ذخيره کرده استفاده کند. در اين صورت شما هنگام توزيع برنامه ديگر نگراني درباره مسير فايل هاي مورد نياز آن که هنگام نصب برنامه از کاربر درخواست مي شود را نداريد...

    - مهندسي نرم افزار و معرفي UML (قسمت اول)
    يكي از مباحث مهم در علم كامپيوتر بحث مهندسي نرم افزار مي باشد كه متاسفانه در ايران در وب سايت ها كمتر به آن پرداخته مي شود . در حاليكه امروزه شركت ها بدون داشتن اصول مشخص مهندسي نرم افزار هيچگاه تصميم به ايجاد سيستم هاي نرم افزاري نمي گيرند...

    - فرستادن يك آرايه يا DataTable به يك Stored Procedure
    آيا تا بحال خواسته ايد كه يك DataTable يا يك آرايه كه شامل ده ها، ده ها هزار ( و يا حتي ميليون ها ) ركورد مي باشد را در فقط يك فراخواني پايگاه داده به يكStored Procedure در SQL Server 2000 بفرستيد ؟ و يا تا بحال خواسته ايد كه ليست شناسه هاي ركوردها را براي انتخاب يا حذف به يك Stored Procedure بفرستيد ؟


    - چگونه مي توان برنامه هاي ASP.NET بين المللي ايجاد كرد؟ (قسمت سوم)
    در اين سري مقالات قصد داريم شما را با ويژگي هايي كه براي ايجاد وب سايت هاي بين المللي در ASP.NET وجود دارد آشنا كنيم .

    - چگونه مي توان برنامه هاي ASP.NET بين المللي ايجاد كرد؟ (قسمت دوم)
    در اين سري مقالات قصد داريم شما را با ويژگي هايي كه براي ايجاد وب سايت هاي بين المللي در ASP.NET وجود دارد آشنا كنيم .


    - چگونه مي توان برنامه هاي ASP.NET بين المللي ايجاد كرد؟ (قسمت اول)
    در اين سري مقالات قصد داريم شما را با ويژگي هايي كه براي ايجاد وب سايت هاي بين المللي در ASP.NET وجود دارد آشنا كنيم .


    - نحوه فراخواني API هاي ويندوز در NET.
    اين مقاله نحوه برقراري ارتباط با API هاي ويندوز را در محيط NET. به شما آموزش مي دهد.

    - طرز ساخت يك TextBox كه فقط مقادير عددي را قبول مي كند
    TextBox هايي كه فقط مقادير عددي را قبول مي كنند، برنامه شما را Safe تر كرده و امكان Bug هاي پيش بيني نشده را كاهش مي دهند. در اين مقاله، روش ساخت اينگونه TextBox ها را در Windows Forms خواهيم ديد.

    - تبديل فايل Text به Image
    در این مقاله چگونگی تبدیل یک فایل به فرمت Text را به فرمت Image (مانند Jpeg، Gif و ...) یاد خواهید گرفت

    - رمز نگاري در NET. (قسمت اول)
    در اين مقاله قصد داريم بطور خلاصه نگاهي داشته باشيم بر رمزنگاري و كارهايي كه در .NET Framework براي حمايت از رمزنگاري انجام شده است .

    - رمز نگاري در NET. (قسمت دوم)
    در اين مقاله قصد داريم بطور خلاصه نگاهي داشته باشيم بر رمزنگاري و كارهايي كه در .NET Framework براي حمايت از رمزنگاري انجام شده است .

    - Password Hashing در #C
    اگر شما بخواهيد كه كلمه رمزتان را به صورت معمولي در Database يا فايل ذخيره كنيد، در صورتيكه هكري بتواند به آن فايل يا Database دسترسي پيدا كند به راحتي مي تواند اين كلمات رمز را مشاهده و از آنها استفاده نمايد . بنابراين براي مخفي سازي كلمات رمز كاربران در Database مي توان يك مقدار درهم سازي شده از آن كلمه رمز ايجاد كرد و...

    - نمايش صحيح فرمول هاي شيمي در DataGrid
    در اين مقاله مي خواهيم نمايش صحيح فرمول هاي شيمي را در كنترل DataGrid نشان دهيم . يعني مي خواهيم ببينيم كه چگونه مي توان فرمولي كه در پايگاه داده به شكل CO2 ذخيره شده است را به شكل واقعي آن در فرم وب نمايش داد.

    - اجراي همزمان چند عمل با استفاده از Thread ها در NET.
    Thread ها یکی از امکاناتی هستند که شما را قادر می سازند همزمان چند کار را با هم انجام دهید. البته Thread ها بسیار پیچیده تر از این حرف ها هستند ولی اگر هیچ اطلاعی از این بحث ندارید و فقط می خواهید هر چه زودتر در کدهایتان چند کار را همزمان انجام دهید...

    - ايجاد ارتباط TCP ميان سرويس دهنده و سرويس گيرنده توسط #C
    در اين مقاله يک مثال کوچک و ساده در مورد چگونگي برقراري ارتباط بين سرويس دهنده و سرويس گيرنده با استفاده از پروتكل TCP مورد بررسي قرار مي گيرد.

    - استفاده از XP Theme در برنامه هاي کاربردي NET.
    بطور پيش فرض برنامه هايي که در ويندوز XP و 2003 با زبانهاي برنامه نويسي NET. ايجاد مي گردند از Theme موجود استفاده نمي کنند و ظاهر آنها بصورت برنامه هاي کلاسيک ويندوز مي باشد. براي فعال ساختن اين موضوع ...

    - ايجاد يك ارتباط ايمن با SQL Server در ASP.NET
    نگهداري صريح رمزعبور و Hard Code نمودن آن در برنامه هاي کاربردي و وب سايتها قابل قبول نمي باشد. SQL Server داري امکاني با عنوان Trusted Connection مي باشد که از طريق آن اعتبار سنجي لازم براي دسترسي به منابع SQL Server از روي نام Login انجام مي شود....

    - ويژگي هاي افزوده شده به ASP.NET 2.0
    بررسي ويژگي هاي افزوده شده به ASP.NET 2.0، معماري صفحه، Master Page ها، اشتراك كدها در برنامه كاربردي، ايجاد Theme و Skin و ...
    فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip dotnetexperts.net.zip (918.7 کیلو بایت, این فایل 2597 مرتبه دانلود شده است )
    ویرایش توسط Alavi58 : Sunday 19 February 2006 در ساعت 10:40 PM

  2. #2
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Saturday 17 February 2007
    نوشته ها
    50
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    ممنون، مقالات مفیدی بودن

  3. #3
    قاسم نمازي - ناظم کل سایت Array Gh_Namazi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Thursday 20 January 2005
    نوشته ها
    284
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post

    نقل قول نوشته اصلی توسط s_dibavar نمایش پست ها
    ممنون، مقالات مفیدی بودن
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    لطفا ابراز تشکر خود را با زدن کلید تشکر بیان کنید

    با تشکر-نمازی

  4. #4
    كاربر عادي Array saber_fatholahi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sunday 25 February 2007
    محل سکونت
    كره زمين
    نوشته ها
    139
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    ممنون از پست قشنگتون

  5. #5
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 19 August 2007
    نوشته ها
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام
    آقا من اینو دانلود کردم ولی رو سیستم من باز نمیشه
    میگه آرشیو خرابه!!!!!!!

  6. #6
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Sunday 30 September 2007
    نوشته ها
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghamolki نمایش پست ها
    سلام
    آقا من اینو دانلود کردم ولی رو سیستم من باز نمیشه
    میگه آرشیو خرابه!!!!!!!
    مال منم همين مشكلو داره

  7. #7
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Tuesday 12 February 2008
    نوشته ها
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام دوستان
    نه مشکلی نداشت ، دسستون هم درد نکنه ، جالبه

  8. #8
    كاربر عادي Array
    تاریخ عضویت
    Wednesday 28 May 2008
    نوشته ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    پیش فرض

    سلام همه چی عالی بود ولی من دنبال یه مقاله درباره cmm هستم که پیدا نکردم اگه امکان داره به ایمیلم بفرستین

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •