![]() |
|
|
|
#1 |
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January 1970
با تشکر: 6 تشکر شده 154 بار 19 پست ![]() |
101 Reasons Why Java is Better than .NET (Reloaded) The original edition was put together using a blogging system, this edition is now based on a Wiki system. Hopefully, the comments and contributions will be richer this time. The list is structured such that all 101 entries can be viewed on a single page (unlike the original!). Each entry would be accompanied by a "sound bite" that bests captures the intent of the entry (if you got a good one, please let me know!). Each entry is also a link that you can navigate to examine more details and supporting information. At this time there is no particularly reason for the ordering and that will change at a later date (so please don't cite the entries number when you make an external comment!).For an easy to remember url to link to this list and all future editions use 101.manageability.org . Feel free to post this url in response to articles and posts falsely promoting the benefits of .NET. Finally, for those who unfortunately have legacy .NET deployments, here a series of articles that will help you migrate to a superior Java platform .
|
|
|
|
| 2 کاربر برای پست مفید poorrostami تشکر کرده اند |
mhs_trace (Wednesday 11 February 2009),
s_sajjad_JAVA (Monday 13 August 2007)
|
| ....... | |
|
|
#2 |
|
مسعود طباطبایی - مدير انجمن
![]() تاریخ عضویت: Wednesday 11 April 2007
با تشکر: 36 تشکر شده 609 بار 255 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
واقعا!!!
به نظرم ميرسه اون عزيزي كه اين مطالب رو نوشته از NET. رو فقط شنيده!!! ولي هيچي از .NET نمي دونه!! كاش يه چند روزي در مورد NET. تحقيق ميكرد و بعد مي نوشت. و البته نكته اي كه هست اين مقايسه با NET 1 يا 1.1 انجام شده و نه با 2.0
|
|
|
#3 |
|
مدير انجمن
![]() تاریخ عضویت: Tuesday 1 May 2007
با تشکر: 69 تشکر شده 518 بار 287 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام
اولا .NET مجموعه ای از تکنولوژی هاست نه زبان پس اشتباه اول شما .NET رو با جاوا مقایسه کردید که باید با Virtual Machine مقایسه می کردید. دوماً جاوا یک Editor درست حسابیی مثل Visual Stadio رو نداره یک Editor که خیلی آخرشه NetBean هست که در برابر Editor ویژوال Stadio هیچه می تونید عادلانه جفتشو نصب کنید و مقایسه کنید سوما مساله واقعا افتضاح تو جاوا اینه که شما 60 تا مثلا کلاس دارید تو هر 60 تاش میتونید تابع Main داشته باشید بعد خدا میدونه کدومش اول اجرا می شه!! یکم زیر سوال نرفت؟ بعد هم هنگام اجرای برنامه هم که هردفعه باید بنویسیم--> نام کلاس java.exe آیا خوشاینده؟ پس Userfriendly چی میشه؟ هنگام Compile، کامپایلر جاوا، کد برنامه را به کدی به اصطلاح BineryCode تبدیل می کنه و بعد که روی یک ماشینی اجرا میشه فقط کدها برای ماشین تفسیر می شن حال آنکه هنگام Compile در Visual Stadio کدها به کدی به نام MSIL تبدیل می شن و روی ماشین مقصد این کدها برای ماشین مقصد Compile میشن پس .NET پا را فرا تر گزاشته Copy و Paste کردن راحته ولی جواب دادن..... امید است عادلانه قضاوت کنیم نه Copy و Pasteane
.:سکوتم از رضایت نیست، دلم اهل شکایت نیست:. به کجا چنین شتابان ؟ گون از نسیم پرسید دل من گرفته زین جا هوس سفر نداری ؟ به غبار این بیابان همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم ساعت ها را بگذارید بخوابند، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست...
ویرایش توسط Emran : Saturday 18 August 2007 در ساعت 06:12 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدير انجمن
با تشکر: 69 تشکر شده 518 بار 287 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
برای تحقیق در مورد .NET من کمکتون می کنم فعلا این PDF را مطالعه کنید. دیگه زحمت جستجو هم نداشته باشید.
http://beyondmicrosoft.persiangig.co...0764543989.pdf
.:سکوتم از رضایت نیست، دلم اهل شکایت نیست:. به کجا چنین شتابان ؟ گون از نسیم پرسید دل من گرفته زین جا هوس سفر نداری ؟ به غبار این بیابان همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم ساعت ها را بگذارید بخوابند، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست...
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||
|
كاربر عادي
![]() تاریخ عضویت: Saturday 15 September 2007
با تشکر: 0 تشکر شده 8 بار 5 پست ![]() |
نقل قول:
سی شارپ مایکروسافت تماما یک محصول کپی برداری شده از جاواست. زبان مجهول #J هم معلوم نیست از کجا درآوردند. نقل قول:
من افتخار کار کردن با هر دوی اینها و بقیه ی IDE های جاوا رو داشتم و شخصا هیچ ایرادی درشون ندیدم هر کدام برای خودشون مزایایی دارند. ولی چیزی که مهمه اینه که افتخار یک زبان به همچین چیزی که بیشتر تازه وارد ها به آن فکر میکنند نیست. نقل قول:
نقل قول:
این هم از اون ادعاهاست نقل قول:
من نیومدم اینجا کسی رو قانع کنم دات نت خوبه، در این شکی نیست، قدرت زیادی هم داره، بر منکرش لعنت ولی جاوا هم چیزی این وسط کم نداره، اگر نمیدونید، اشکال از دانسته های خودتونه ولی خوبه بدونید در دنیای امروز به غیر از ویندوز مایکروسافت چیزای دیگری هم هستند وقتی بدون هیچ دغدغه ای برنامه ی جاوا روی لینوکس هم اجرا میشه، این مزیت نیست ؟ این علائق شما نشات گرفته از نسخه ی کرک شده ی VS.net هست |
|||||
|
|
|
| 2 کاربر برای پست مفید daemon تشکر کرده اند |
amirfarshad (Saturday 15 September 2007),
s_sajjad_JAVA (Wednesday 22 April 2009)
|
|
|
#6 | |||||||||
|
مدير انجمن
با سلام
نقل قول:
بزار یک مثال بزنیم بعد دوستان قضاوت کنند و یکم شاد شن : برای مثال اگر بخواهید مقداری را از txt از نوع JTextField را میخواهم مقدار خودش رو با مقدار 'a' اضافه کنم باید به شکل زیر عمل کنم : کد:
کد:
زبان مجهول J# که از دیدگاه شما مجهول هست همان جاواست و برای جاوا کارهاییست که از Virtual Muchine خوششان نیومده و با .NET حال کردن! نقل قول:
درضمن شما که افتخار کارکردن باهاش داشتید جداً تفاوتی احساس نکردید؟":confused انگار شما از من مبتدی تر از آب در آمدید! من تو پست قبلی اصلا کاری به زبان نداشتم و افتخاری نکردم که شما می گویید. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شما اگر بخواهید در جاوا event ایجاد کنید واقعا به دردسر بزرگی دچار میشوید چون چیزی به نام delegate نداره حال آنکه C# داره! یکی دیگه از اون تفاوتها! نقل قول:
من نمی گم لینوکس بده ولی اکثراً بدون اطلاع از قابلیت یک سیستم عامل اون سیستم عامل را انتخاب می کنند. اگه ازشون بپرسید چرا لینوکس توش می مونند. نقل قول:
نقل قول:
در آخر از همه دوستان عذر خواهی می کنم اگر لحن تندی از من دیدید فقط بخاطر لحن تند دوستمان بود. در ضمن اینجا محل آموزش، آموزش دیدن هست نه محل دعوا اگر مطلبی دارید با لحنی ملایم بیشتر جواب میده باز خودتان قضاوت کنید دوست عزیزمان چند بار با لحن توهین آمیزی گفت شما مبتدی هستید!؟ دوست عزیز Daemon جان مطلبی داشتید با خونسردی و با لحن مناسب مطلب بگذارید
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
كاربر عادي
من مشکلی با روش جاوا نمیبینم.
هیچ فرقی نمیکنه، حتی باید بگم راه جاوا بهتره، چون getter و setter کاملا صریح صدا زده میشه و موقع خواندن کد، ابهامات کمتر میشه. نقل قول:
شما نمیدونید که CLR به نوعی Virtual Machine هست ؟ پس انتظار داشتید که MSIL با چی اجرا بشه ؟ نقل قول:
نقل قول:
شما اتهام بیخودی به جاوا زدید در حالی که من سعی کردم روشنتون کنم اما اصلا حاضر نیستید قبول کنید. میل خودتونه نقل قول:
شاید فکر میکنید Delegate از آسمان اومده و جاوا از داشتنش محرومه. دوست عزیز، کامپایلر در حقیقت همون کاری رو برای Delegate انجام میده که جاوا انجام میده یعنی ساختن یک Wrapper Class به صورت ضمنی. Delegate فقط ایده ای برای مختصر کردن کد هست، در عمل فرقی با Listener نداره نقل قول:
البته این اطلاعم خیلی به روز نیست، ادعایی بر دانستن نکرده بودم که بخوام جواب پس بدم بد نیست شما برای ما توضیح بدید چطور میشه این کار رو انجام داد حق با شماست، شما انسان با معلوماتی هستید و این از گفته های شما کاملا مشهوده |
|||||
|
|
|
| 2 کاربر برای پست مفید daemon تشکر کرده اند |
amirfarshad (Saturday 15 September 2007),
|
|
|
#8 | ||||||
|
مدير انجمن
با سلام
نقل قول:
نقل قول:
The Visual J# product: Adds support for the Java language on the .NET Framework. This product brings the power and richness of the .NET Framework to Java-language programmers, and enables you to carry forward existing Java-language skills and code. Enables you to participate in the vision of XML Web Services and leverage the rich programming frameworks of ASP.NET, ADO.NET, and Windows Forms libraries to create compelling applications. Provides a seamless upgrade path for Visual J++ developers. It is fully integrated with Visual Studio, and presents a familiar interface for Visual J++ developers. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
http://www.linux.com/articles/53582 در آخر تا اون EBook را مطالعه نکردین وهمچنین لینک بالا از دادن پست جداً خودداری کنید. اگر شما نیز مطلبی در مورد مزیت جاوا نسبت به C# یا ماشینهای مجازی ایندو دارید بگذارید
|
||||||
|
|
|
| این کاربران Emran برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند |
behrooz66 (Sunday 17 February 2008)
|
|
|
#9 |
|
كاربر عادي
البته خودمم احتمال میدادم که همچین کاری کرده باشند مثل لینک Mono که شما گذاشتید
بد نیست اینجا رو هم بخونید http://www.mono-project.com/FAQ:_Gen..._and_Microsoft شما باید به سازندگان این پروژه افتخار کنید نه به مایکروسافت این جزء سیاست های مایکروسافت نبوده و این پروژه هم از لطف جامعه ی opensource به دات نت کارها هدیه شده. اگر فردا مایکروسافت ادعای غرامت نکنه خوبه ":lol:" مایکروسافت حتی به Sun هم احترام نگذاشته، خیلی بحث بوده که مایکروسافت نمیخواد از جاوای Sun پشتیبانی کنه اونوقت با کمال وقاحت زبان های خودش رو با کپی برداری از همونها به بازار میده |
|
|
|
| این کاربران daemon برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند |
|
|
|
#10 |
|
مسعود طباطبایی - مدير انجمن
![]() تاریخ عضویت: Wednesday 11 April 2007
با تشکر: 36 تشکر شده 609 بار 255 پست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
براي اينكه يك مقايسه عادلانه در مورد اين دو داشته باشيم خوبه كه اين لينك رو بخونين.
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...Sharp_and_Java البته رشد درخواست براي CSharp Developer اونم توي چند سال در مقابل بيش از يك 16 سال از ظهور Java ميگذره خودش بيانگر موضوع است. در ضمن در مورد كپي هم اين كاملا درسته CSharp كاملا كپي برداري شده از Java + Delphi + C مي باشد. البته به نظرم اين يك حسن كاملا آشكار و نه البته نقص است. (به لحاظ تكنولوژي) گويي كه منم به شما از اين بابت كه مايكروسافت نامرده حق ميدم. ولي خوب ميتونه ديگه :D البته اگر بخواهيم ريز بشيم روي تكنولوژي هاي مورد استفاده هردو مثلا بحث Distributed Application ها اون موقع مي بينيم كه .NET با توجه به ديدي كه نسبت به Java داشته چه قدر كامل تر و قدرتمند تر كارمي كنه.
آموزش ASP .NET و سي شارپ : http://csharptuning.blogfa.com ویرایش توسط Masoud_TB : Tuesday 18 September 2007 در ساعت 03:45 PM. |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|