101 دلیل برای برتری Java نسبت به .NET - Developer Center
Developer Center

بازگشت   Developer Center > زبانهای برنامه نویسی > Java
ثبت نام راهنما فهرست کاربران تقویم جستجو ارسالهاي امروز نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی Wednesday 15 February 2006, 09:25 PM   #1
poorrostami
كاربر عادي

با تشکر: 6
تشکر شده 154 بار 19 پست
poorrostami کاربر عادی
Post 101 دلیل برای برتری Java نسبت به .NET

101 Reasons Why Java is Better than .NET (Reloaded)
The original edition was put together using a blogging system, this edition is now based on a Wiki system. Hopefully, the comments and contributions will be richer this time.
The list is structured such that all 101 entries can be viewed on a single page (unlike the original!). Each entry would be accompanied by a "sound bite" that bests captures the intent of the entry (if you got a good one, please let me know!). Each entry is also a link that you can navigate to examine more details and supporting information. At this time there is no particularly reason for the ordering and that will change at a later date (so please don't cite the entries number when you make an external comment!).

For an easy to remember url to link to this list and all future editions use 101.manageability.org . Feel free to post this url in response to articles and posts falsely promoting the benefits of .NET.

Finally, for those who unfortunately have legacy .NET deployments, here a series of articles that will help you migrate to a superior Java platform .

1. Public Domain APIs - Any Java public apis are part of the public domain, .NET apis are proprietary and can open the door to a law suit.
  2. Standard Library Source Code Availability - Java source code for the core libraries are available in every J2SDK distribution, .NET sources can only be seen by resorting to illegal means.
  3. dotNet Purity Is A Myth - Java promotes 100% pure Java libraries, for .NET purity is nothing more than a myth.
  4. 75% Of Enterprise Software Development - Avoid becoming one of the 25% of "use-less" employees.
  5. Preferred Platform for Implementing WebServices - Despite billions spent by Microsoft in marketing, surveys continue to reveal that Java is the preferred platform when it comes to Web Services.
  6. Superior Platform for Web Development - ASP.NET is a poorly designed and crippled framework as compared to the richness of frameworks found in Java.
  7. Write Stored Procedures using Java - Most relational databases support writing of stored procedures in the Java language. There has yet to be a production release of a database that supports any .NET languages.
  8. An Abundance of Experienced Practitioners - Nobody seems to know how to write .NET programs well and that's giving .NET a bad name! A pretty lame excuse I must say!
  9. Supportive Open Source Communities - Open Source communities that support distributed development are a plenty in the Java world.
  10. Proven Security - 2 Years after Trust Worthy initiative is launched and we collectively lose $55 billion last year.
  11. No Lizard Brain - .NET programmers continue to struggle with the complexities of a hybrid managed/unmanaged environment.
  12. More Languages - The JVM is more "common" than the CLR.
  13. Smaller Runtime Download - You can't run your app if you don't have the runtime.
  14. No Mandatory Upgrade Fees - 3 things a Microsoft shop can't avoid: Death, Taxes and License 6.
  15. More Vendor Choices - .Net is a marketing program. Java is a Market.
  16. Industrial Strength Collection Classes - The .Net libraries look like they were designed by high-school students, First year CompSci? students at best.
  17. FutureProof - The way to ensure your return on investment (i.e. ROI) is that your choice of platform doesn't get obsolete in 5 or even 10 years. Avoid the Microsoft upgrade treadmill!
  18. Larger Talent Pool - Majority of Universities not only teach but require knowledge of Java. That's a big talent pool that you need to consider before you off-shore your project to a different time-zone.
  19. More Contributions From Researchers - Research institutions and universities have consistently provided innovative research not only built on top of Java but also contributing to Java.
  20. US Government Approved - Guess where the billions of dollars spent on the U.S. government's IT renovation is going to?
  21. NoEvilTypeCoercion - Some C++ constructs are meant to be entombed forever, .NET resurrects them with disastrous consquences.
  22. More Mature And Robust O/R Mapping - You can't beat the wealth of O/R mapping solutions found in Java.
  23. Superior Coding Tools - Like having your own personal Java fairy dancing through your code, anticipating your every thought and keystroke.
  24. Sane Coding Conventions - I don't know what's worse Hungarian notation or .NET coding conventions.
  25. Higher Paying Jobs - Somehow you've got to afford those skyrocketing housing prices don't you?
  26. Favored for Implementing P2P - Gnutella and JXTA, anything else legally more pervasive?
  27. PureJavaRDMS - Can't beat the ease of installation when the RDMS is Java based and packaged with the application in a .zip file.
  28. More Exception Handling Options - .NET has no analog to the throws clause in method signatures.
  29. Better Structured Diagramming Frameworks - When going beyond forms and windows, Java can't be beat.
  30. Reusable Open Source IDE Frameworks - Why re-invent the wheel? Start building your killer GUI application on top of killer IDE frameworks.
  31. RobustParserGenerators - Want to build a new language, well you'll need some robust parser building tools.
  32. AspectOrientedProgramming - The next advance in modular software development, get a head start by using Java.
  33. PureJavaWebServers - Customizations and extensions are easier in a web container that's built using the same language as applications. Furthermore, managed environments support better reliability and security.
  34. OpenSourceJavaCompilers - Your tools have got to be able to parse the code before it has any chance in understanding it.
  35. Distributed Caching - Sometimes embarassingly parallel applications aren't the only things that you need to scale.
  36. MultipleReliableMessagingChoices - Java provides more choices for the backbone that integrates the Enterprise.
  37. Faster Development Turnaround - Incremental compilation is unavailable in the .NET environment.
  38. Lightweight Persistence - Sometimes a relational database (RDMS) has too big a footprint.
  39. Open Community Process - How does one contribute to the specification of standards?
  40. Hardware Accelerators - Performance boosting hardware.
  41. More Flexible Licensing Options - Ultimate flexibility in licensing.
  42. EmbeddedDevices - Java inside small packages.
  43. WholeProgramOptimization - Please sir may I have a linker?
  44. Comprehensive RDMS Driver Support - Can you find a ADO.NET driver for an open source database?
  45. NetworkingSupport - Why is MSN managed by a Java based tool?
  46. Garbage Collect Classes - The only way to unload MSIL code is to unload an entire application domain.
  47. Better GUI Framework - Why isn't VS.NET written in a .NET language?
  48. Standardized Portal Frameworks - Standardized ""Integration at the glass"".
  49. RunInIntepreterMode - ""We're just not optimized for interpreting""
  50. SuperiorBuildEnvironments - A .NET practitioner's concept of a build is F7.
  51. MorePDASupport - Why limit oneself to a single PDA brand?
  52. OpenTechnologyRoadmap - .NET is like a five year plan in the former USSR: You know it doesn't actually make sense or help anything, but if you live under it, you're certainly not going to say anything negative about it.
  53. JavaCard - JavaCards? are becomming the preferred method of keeping tabs on your citizenry or customers. If Microsoft ever co-opts this technology then "1984" will become more than just a paperback novel.
  54. Complete Open Source Stack - Open Source code visibility spanning all layers of an application.
  55. NonStopServers - .NET not fault-tolerant enough for Hewlett-Packard-Compaq?
  56. Out Of This World - Java runs on other planets, .NET has yet to leave Terra Firma.
  57. Better Unit Testing Support - More extensions and comprehensive IDE support
  58. More Identity Management Solutions - Can you trust Microsoft to keeping your customer's identity secure and available?
  59. Most UML Tools Implement In Java - Ever wonder why the best UML tools are implemented in Java?
  60. More R&D On Intelligent Agents - Java is the preferred implementation platform for Intelligent Agents.
  61. Easy Rich Client Deployment - No-Touch development was shaky.
  62. Lower Cost for Massively Parallel Systems - How much does it cost to deploy a .NET application on a platform with 10,000 servers like google?
  63. More Profilers - Profilers mitigate the risk of not finding the root cause of show stopping bugs.
poorrostami آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای پست مفید poorrostami تشکر کرده اند
mhs_trace (Wednesday 11 February 2009), s_sajjad_JAVA (Monday 13 August 2007)

.......

قدیمی Saturday 23 June 2007, 10:27 AM   #2
Masoud_TB
مسعود طباطبایی - مدير انجمن

Masoud_TB آواتار ها

با تشکر: 36
تشکر شده 609 بار 255 پست
Masoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروف

واقعا!!!
به نظرم ميرسه اون عزيزي كه اين مطالب رو نوشته از NET. رو فقط شنيده!!! ولي هيچي از .NET نمي دونه!! كاش يه چند روزي در مورد NET. تحقيق ميكرد و بعد مي نوشت.
و البته نكته اي كه هست اين مقايسه با NET 1 يا 1.1 انجام شده و نه با 2.0
Emran (Tuesday 14 August 2007), hamidnet (Thursday 30 August 2007)
قدیمی Tuesday 14 August 2007, 07:35 PM   #3
Emran
مدير انجمن

Emran آواتار ها

با تشکر: 69
تشکر شده 518 بار 287 پست
Emran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروف
Angry

با سلام
اولا .NET مجموعه ای از تکنولوژی هاست نه زبان پس اشتباه اول شما .NET رو با جاوا مقایسه کردید که باید با Virtual Machine مقایسه می کردید.
دوماً جاوا یک Editor درست حسابیی مثل Visual Stadio رو نداره یک Editor که خیلی آخرشه NetBean هست که در برابر Editor ویژوال Stadio هیچه می تونید عادلانه جفتشو نصب کنید و مقایسه کنید
سوما مساله واقعا افتضاح تو جاوا اینه که شما 60 تا مثلا کلاس دارید تو هر 60 تاش میتونید تابع Main داشته باشید بعد خدا میدونه کدومش اول اجرا می شه!! یکم زیر سوال نرفت؟
بعد هم هنگام اجرای برنامه هم که هردفعه باید بنویسیم--> نام کلاس java.exe
آیا خوشاینده؟ پس Userfriendly چی میشه؟
هنگام Compile، کامپایلر جاوا، کد برنامه را به کدی به اصطلاح BineryCode تبدیل می کنه و بعد که روی یک ماشینی اجرا میشه فقط کدها برای ماشین تفسیر می شن حال آنکه هنگام Compile در Visual Stadio کدها به کدی به نام MSIL تبدیل می شن و روی ماشین مقصد این کدها برای ماشین مقصد Compile میشن پس .NET پا را فرا تر گزاشته
Copy و Paste کردن راحته ولی جواب دادن.....
امید است عادلانه قضاوت کنیم نه Copy و Pasteane

به کجا چنین شتابان ؟
گون از نسیم پرسید
دل من گرفته زین جا
هوس سفر نداری ؟
به غبار این بیابان
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم

ساعت ها را بگذارید بخوابند، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست...

ویرایش توسط Emran : Saturday 18 August 2007 در ساعت 06:12 PM.
Emran آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای پست مفید Emran تشکر کرده اند
hamidnet (Thursday 30 August 2007), Masoud_TB (Sunday 16 September 2007)
قدیمی Tuesday 14 August 2007, 08:21 PM   #4
Emran
مدير انجمن

Emran آواتار ها

تشکر شده 518 بار 287 پست
Emran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروفEmran کاربر معروف

برای تحقیق در مورد .NET من کمکتون می کنم فعلا این PDF را مطالعه کنید. دیگه زحمت جستجو هم نداشته باشید.
http://beyondmicrosoft.persiangig.co...0764543989.pdf

به کجا چنین شتابان ؟
گون از نسیم پرسید
دل من گرفته زین جا
هوس سفر نداری ؟
به غبار این بیابان
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم

قدیمی Saturday 15 September 2007, 05:32 AM   #5
daemon
كاربر عادي

با تشکر: 0
تشکر شده 8 بار 5 پست
daemon کاربر عادی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Emran نمایش پست ها
اولا .NET مجموعه ای از تکنولوژی هاست نه زبان پس اشتباه اول شما .NET رو با جاوا مقایسه کردید که باید با Virtual Machine مقایسه می کردید.
شاید بهتر بود مقایسه میان جاوا و #C انجام میشد
سی شارپ مایکروسافت تماما یک محصول کپی برداری شده از جاواست.
زبان مجهول #J هم معلوم نیست از کجا درآوردند.

نقل قول:
دوماً جاوا یک Editor درست حسابیی مثل Visual Stadio رو نداره یک Editor که خیلی آخرشه NetBean هست که در برابر Editor ویژوال Stadio هیچه می تونید عادلانه جفتشو نصب کنید و مقایسه کنید
اولا Visual Studio یک ادیتور نیست بلکه یک IDE هست (از نوع گیر های جناب عالی)
من افتخار کار کردن با هر دوی اینها و بقیه ی IDE های جاوا رو داشتم و شخصا هیچ ایرادی درشون ندیدم هر کدام برای خودشون مزایایی دارند.
ولی چیزی که مهمه اینه که افتخار یک زبان به همچین چیزی که بیشتر تازه وارد ها به آن فکر میکنند نیست.

نقل قول:
سوما مساله واقعا افتضاح تو جاوا اینه که شما 60 تا مثلا کلاس دارید تو هر 60 تاش میتونید تابع Main داشته باشید بعد خدا میدونه کدومش اول اجرا می شه!! یکم زیر سوال نرفت؟
افتضاح ؟ دلیلی نداره وفتی در مورد چیزی اطلاع کامل ندارید فکر کنید افتضاحه، من تا به حال همچین ادعایی نشنیده بودم.

نقل قول:
بعد هم هنگام اجرای برنامه هم که هردفعه باید بنویسیم--> نام کلاس java.exe
آیا خوشاینده؟ پس Userfriendly چی میشه؟
خوب میتونید از امکانات سیستم عامل استفاده کنید و کاری کنید که لازم نباشه هر دفعه اینو بنویسید، مگر دات نت هنر کرده که با دابل کلیک فایل های exe رو اجرا میکنه ؟
این هم از اون ادعاهاست

نقل قول:
هنگام Compile، کامپایلر جاوا، کد برنامه را به کدی به اصطلاح BineryCode تبدیل می کنه و بعد که روی یک ماشینی اجرا میشه فقط کدها برای ماشین تفسیر می شن حال آنکه هنگام Compile در Visual Stadio کدها به کدی به نام MSIL تبدیل می شن و روی ماشین مقصد این کدها برای ماشین مقصد Compile میشن پس .NET پا را فرا تر گزاشته
کافیه در مورد Just In Time Compiler یا JIT یک سرچ کنید

من نیومدم اینجا کسی رو قانع کنم
دات نت خوبه، در این شکی نیست، قدرت زیادی هم داره، بر منکرش لعنت
ولی جاوا هم چیزی این وسط کم نداره، اگر نمیدونید، اشکال از دانسته های خودتونه
ولی خوبه بدونید در دنیای امروز به غیر از ویندوز مایکروسافت چیزای دیگری هم هستند
وقتی بدون هیچ دغدغه ای برنامه ی جاوا روی لینوکس هم اجرا میشه، این مزیت نیست ؟
این علائق شما نشات گرفته از نسخه ی کرک شده ی VS.net هست
daemon آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای پست مفید daemon تشکر کرده اند
amirfarshad (Saturday 15 September 2007), s_sajjad_JAVA (Wednesday 22 April 2009)
قدیمی Saturday 15 September 2007, 09:28 AM   #6
Emran
مدير انجمن

Emran آواتار ها

تشکر شده 518 بار 287 پست

با سلام
نقل قول:
شاید بهتر بود مقایسه میان جاوا و #C انجام میشد
سی شارپ مایکروسافت تماما یک محصول کپی برداری شده از جاواست.
زبان مجهول #J هم معلوم نیست از کجا درآوردند.
اینکه درش شکی نیست که C# کپی برداری و چشم و هم چشمی با جاوا بوده! ولی یک سوال میکنم آیا جاوا چیزی به نام Prtoprty داره":badgrin: ؟

بزار یک مثال بزنیم بعد دوستان قضاوت کنند و یکم شاد شن :
برای مثال اگر بخواهید مقداری را از txt از نوع JTextField را میخواهم مقدار خودش رو با مقدار 'a' اضافه کنم باید به شکل زیر عمل کنم :
کد:
this.txt.setText(this.txt.getText() + 'a');
دلیل این امر اینه که جاوا یک متد داره به نام setText و getText که این کار را انجام میدهند حال ببینیم با C# چجوریه :

کد:
this.txt.Text += 'a';
خود قضاوت کنید! کدام بهتره!
زبان مجهول J# که از دیدگاه شما مجهول هست همان جاواست و برای جاوا کارهاییست که از Virtual Muchine خوششان نیومده و با .NET حال کردن!

نقل قول:
اولا Visual Studio یک ادیتور نیست بلکه یک IDE هست (از نوع گیر های جناب عالی)
من افتخار کار کردن با هر دوی اینها و بقیه ی IDE های جاوا رو داشتم و شخصا هیچ ایرادی درشون ندیدم هر کدام برای خودشون مزایایی دارند.
ولی چیزی که مهمه اینه که افتخار یک زبان به همچین چیزی که بیشتر تازه وارد ها به آن فکر میکنند نیست.
عزیز IDE مخفف Integrated Development Environment هست به معنای محیط توسعه و ساخت مجتمع! پس Editor جزیی از همین Visual Stadio است.
درضمن شما که افتخار کارکردن باهاش داشتید جداً تفاوتی احساس نکردید؟":confused
انگار شما از من مبتدی تر از آب در آمدید! من تو پست قبلی اصلا کاری به زبان نداشتم و افتخاری نکردم که شما می گویید.

نقل قول:
افتضاح ؟ دلیلی نداره وفتی در مورد چیزی اطلاع کامل ندارید فکر کنید افتضاحه، من تا به حال همچین ادعایی نشنیده بودم.
باز هم که برمیگرده به خودتون خوبه خودتون میگید پس برید امتحان کنید و یکم به جاوا بخندید":badgrin: .

نقل قول:
خوب میتونید از امکانات سیستم عامل استفاده کنید و کاری کنید که لازم نباشه هر دفعه اینو بنویسید، مگر دات نت هنر کرده که با دابل کلیک فایل های exe رو اجرا میکنه ؟
این هم از اون ادعاهاست
مهم اینکه کار کاربر راحت تره. عزیز اون exe نیست اون اسمبلی هست بله واقاً کاری کرده لطف کنید اون Ebook یی که در پست قبلی گذاشتم را مطالعه کنید تا تفاوتشو متوجه شوید اگر حالشو نداشتید بخونید تقریباً اواخرش هست از اونجا شروع به خوندن کنید. نه این از اون ادعاها نیست خود قضاوت کنید.
نقل قول:
کافیه در مورد Just In Time Compiler یا JIT یک سرچ کنید
اینو باید به خودتون بگید چون احساس می کنم شما نیاز به سرچ داشته باشید، من سرچهاما کردم اومدم اینجا مطلب نوشتم!

نقل قول:
دات نت خوبه، در این شکی نیست، قدرت زیادی هم داره، بر منکرش لعنت
ولی جاوا هم چیزی این وسط کم نداره، اگر نمیدونید، اشکال از دانسته های خودتونه
باز ندانسته های خودتون را کبوندید تو سر ما؟ جاوا رو با .NET?":badgrin: چرا اگر جاوا را با C# مقایسه کنید میبینبد که فرسنگها با هم تفاوت دارند یکیش همون txt هست که بالا گفتم
شما اگر بخواهید در جاوا event ایجاد کنید واقعا به دردسر بزرگی دچار میشوید چون چیزی به نام delegate نداره حال آنکه C# داره! یکی دیگه از اون تفاوتها!

نقل قول:
ولی خوبه بدونید در دنیای امروز به غیر از ویندوز مایکروسافت چیزای دیگری هم هستند
من نمی دونم چرا این عشق جاوایی ها با لینوکس حال می کنن":badgrin: !
من نمی گم لینوکس بده ولی اکثراً بدون اطلاع از قابلیت یک سیستم عامل اون سیستم عامل را انتخاب می کنند. اگه ازشون بپرسید چرا لینوکس توش می مونند.
نقل قول:
وقتی بدون هیچ دغدغه ای برنامه ی جاوا روی لینوکس هم اجرا میشه، این مزیت نیست ؟
این هم دلیل دیگر برای ندانسته های شما! پس .NET Framwork این وسط چه کار می کنه؟

نقل قول:
این علائق شما نشات گرفته از نسخه ی کرک شده ی VS.net هست
شما باهاش مشکل دارید؟

در آخر از همه دوستان عذر خواهی می کنم اگر لحن تندی از من دیدید فقط بخاطر لحن تند دوستمان بود.
در ضمن اینجا محل آموزش، آموزش دیدن هست نه محل دعوا اگر مطلبی دارید با لحنی ملایم بیشتر جواب میده باز خودتان قضاوت کنید دوست عزیزمان چند بار با لحن توهین آمیزی گفت شما مبتدی هستید!؟
دوست عزیز Daemon جان مطلبی داشتید با خونسردی و با لحن مناسب مطلب بگذارید

به کجا چنین شتابان ؟
گون از نسیم پرسید
دل من گرفته زین جا
هوس سفر نداری ؟
به غبار این بیابان
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم

قدیمی Saturday 15 September 2007, 03:20 PM   #7
daemon
كاربر عادي

تشکر شده 8 بار 5 پست
daemon کاربر عادی

نقل قول:
کد:
this.txt.Text += 'a';
خود قضاوت کنید! کدام بهتره!
من مشکلی با روش جاوا نمیبینم.
هیچ فرقی نمیکنه، حتی باید بگم راه جاوا بهتره، چون getter و setter کاملا صریح صدا زده میشه و موقع خواندن کد، ابهامات کمتر میشه.

نقل قول:
زبان مجهول J# که از دیدگاه شما مجهول هست همان جاواست و برای جاوا کارهاییست که از Virtual Muchine خوششان نیومده و با .NET حال کردن!
همچین صحبت میکنید انگار دات نت بدون ماشین مجازی کار میکنه.
شما نمیدونید که CLR به نوعی Virtual Machine هست ؟
پس انتظار داشتید که MSIL با چی اجرا بشه ؟

نقل قول:
عزیز IDE مخفف Integrated Development Environment هست به معنای محیط توسعه و ساخت مجتمع! پس Editor جزیی از همین Visual Stadio است.
خیلی متشکرم که فرق این دو تا رو به خودتون توضیح دادید

نقل قول:
اینو باید به خودتون بگید چون احساس می کنم شما نیاز به سرچ داشته باشید، من سرچهاما کردم اومدم اینجا مطلب نوشتم!
یه عذر خواهی جیزی از شما کم نمیکنه دوست عزیز
شما اتهام بیخودی به جاوا زدید در حالی که من سعی کردم روشنتون کنم اما اصلا حاضر نیستید قبول کنید. میل خودتونه

نقل قول:
شما اگر بخواهید در جاوا event ایجاد کنید واقعا به دردسر بزرگی دچار میشوید چون چیزی به نام delegate نداره حال آنکه C# داره! یکی دیگه از اون تفاوتها!
دردسر بزرگ ؟ کار کردن با Listener Interface در جاوا اصلا دردسر نیست !!!
شاید فکر میکنید Delegate از آسمان اومده و جاوا از داشتنش محرومه.
دوست عزیز، کامپایلر در حقیقت همون کاری رو برای Delegate انجام میده که جاوا انجام میده
یعنی ساختن یک Wrapper Class به صورت ضمنی. Delegate فقط ایده ای برای مختصر کردن کد هست، در عمل فرقی با Listener نداره

نقل قول:
این هم دلیل دیگر برای ندانسته های شما! پس .NET Framwork این وسط چه کار می کنه؟
من که نشنیدم کسی دات نت رو روی سیستم غیر ویندوزی پورت کرده باشه
البته این اطلاعم خیلی به روز نیست، ادعایی بر دانستن نکرده بودم که بخوام جواب پس بدم
بد نیست شما برای ما توضیح بدید چطور میشه این کار رو انجام داد

نقل قول:
ولی اکثراً بدون اطلاع از قابلیت یک سیستم عامل اون سیستم عامل را انتخاب می کنند. اگه ازشون بپرسید چرا لینوکس توش می مونند.
حق با شماست، شما انسان با معلوماتی هستید و این از گفته های شما کاملا مشهوده
2 کاربر برای پست مفید daemon تشکر کرده اند
amirfarshad (Saturday 15 September 2007), s_sajjad_JAVA (Wednesday 22 April 2009)
قدیمی Saturday 15 September 2007, 04:47 PM   #8
Emran
مدير انجمن

Emran آواتار ها

تشکر شده 518 بار 287 پست

با سلام
نقل قول:
من مشکلی با روش جاوا نمیبینم.
هیچ فرقی نمیکنه، حتی باید بگم راه جاوا بهتره، چون getter و setter کاملا صریح صدا زده میشه و موقع خواندن کد، ابهامات کمتر میشه.
این نظر شماست، من هم قبول دارم هر کسی نظری داره بگذارید من هم نظر خودمو بگم من و کسانی که دیدم کار با Proprty برای آنها ساده تر، قابل فهم تر از کار با یک تابع برای تنظیم یک فیلد است.
نقل قول:
همچین صحبت میکنید انگار دات نت بدون ماشین مجازی کار میکنه.
شما نمیدونید که CLR به نوعی Virtual Machine هست ؟
پس انتظار داشتید که MSIL با چی اجرا بشه ؟
لطف کنید هنگام پاسخ دادن به جمله من، جمله من را کامل تا اونجایی که نقطه گذاشتم بخونید در غیر اینصورت از گذاشتن پاسخ صرف نظر کنید یک بار دیگه جمله من را بخوانید تا پی به این موضوع ببرید نوشته زیر قسمتی از MSDN هست که در مورد J# توضیح داده :
The Visual J# product:
Adds support for the Java language on the .NET Framework. This product brings the power and richness of the .NET Framework to Java-language programmers, and enables you to carry forward existing Java-language skills and code.
Enables you to participate in the vision of XML Web Services and leverage the rich programming frameworks of ASP.NET, ADO.NET, and Windows Forms libraries to create compelling applications.
Provides a seamless upgrade path for Visual J++ developers. It is fully integrated with Visual Studio, and presents a familiar interface for Visual J++ developers.
نقل قول:
خیلی متشکرم که فرق این دو تا رو به خودتون توضیح دادید
اینو واسه شما متذکر شدم من که گیر به IDE ندادم! اگر بخواهم کل IDE رو مقایسه کنم که هیچی!!!! من فقط Editor اون IDE را مقایسه کردم.
نقل قول:
یه عذر خواهی جیزی از شما کم نمیکنه دوست عزیز
شما اتهام بیخودی به جاوا زدید در حالی که من سعی کردم روشنتون کنم اما اصلا حاضر نیستید قبول کنید. میل خودتونه
من متوجه منظورتون نشدم، من کجا اتهام بیخود به جاوا زدم؟
نقل قول:
Delegate فقط ایده ای برای مختصر کردن کد هست، در عمل فرقی با Listener نداره
اونوقت میگید فرقی نداره؟؟؟؟
نقل قول:
من که نشنیدم کسی دات نت رو روی سیستم غیر ویندوزی پورت کرده باشه
البته این اطلاعم خیلی به روز نیست، ادعایی بر دانستن نکرده بودم که بخوام جواب پس بدم
بد نیست شما برای ما توضیح بدید چطور میشه این کار رو انجام داد
اگر خودتون اعتراف می کنید در این مورد اطاعتون کمه پس دلیل نداره پاسخی بدهید ازش بگذرید(پاسخ ندید)! برای اطلاع بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.linux.com/articles/53582
در آخر تا اون EBook را مطالعه نکردین وهمچنین لینک بالا از دادن پست جداً خودداری کنید.
اگر شما نیز مطلبی در مورد مزیت جاوا نسبت به C# یا ماشینهای مجازی ایندو دارید بگذارید

به کجا چنین شتابان ؟
گون از نسیم پرسید
دل من گرفته زین جا
هوس سفر نداری ؟
به غبار این بیابان
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم

این کاربران Emran برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند
behrooz66 (Sunday 17 February 2008)
قدیمی Saturday 15 September 2007, 06:01 PM   #9
daemon
كاربر عادي

تشکر شده 8 بار 5 پست
daemon کاربر عادی

البته خودمم احتمال میدادم که همچین کاری کرده باشند مثل لینک Mono که شما گذاشتید

بد نیست اینجا رو هم بخونید
http://www.mono-project.com/FAQ:_Gen..._and_Microsoft
شما باید به سازندگان این پروژه افتخار کنید نه به مایکروسافت

این جزء سیاست های مایکروسافت نبوده و این پروژه هم از لطف جامعه ی opensource به دات نت کارها هدیه شده. اگر فردا مایکروسافت ادعای غرامت نکنه خوبه ":lol:"

مایکروسافت حتی به Sun هم احترام نگذاشته، خیلی بحث بوده که مایکروسافت نمیخواد از جاوای Sun پشتیبانی کنه
اونوقت با کمال وقاحت زبان های خودش رو با کپی برداری از همونها به بازار میده
این کاربران daemon برای پست مفیدتان از شما تشکر کرده اند
s_sajjad_JAVA (Wednesday 22 April 2009)
قدیمی Sunday 16 September 2007, 11:58 AM   #10
Masoud_TB
مسعود طباطبایی - مدير انجمن

Masoud_TB آواتار ها

با تشکر: 36
تشکر شده 609 بار 255 پست
Masoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروفMasoud_TB کاربر معروف

براي اينكه يك مقايسه عادلانه در مورد اين دو داشته باشيم خوبه كه اين لينك رو بخونين.
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...Sharp_and_Java
البته رشد درخواست براي CSharp Developer اونم توي چند سال در مقابل بيش از يك 16 سال از ظهور Java ميگذره خودش بيانگر موضوع است.

در ضمن در مورد كپي هم اين كاملا درسته CSharp كاملا كپي برداري شده از Java + Delphi + C مي باشد. البته به نظرم اين يك حسن كاملا آشكار و نه البته نقص است. (به لحاظ تكنولوژي) گويي كه منم به شما از اين بابت كه مايكروسافت نامرده حق ميدم. ولي خوب ميتونه ديگه :D

البته اگر بخواهيم ريز بشيم روي تكنولوژي هاي مورد استفاده هردو مثلا بحث Distributed Application ها اون موقع مي بينيم كه .NET با توجه به ديدي كه نسبت به Java داشته چه قدر كامل تر و قدرتمند تر كارمي كنه.

ویرایش توسط Masoud_TB : Tuesday 18 September 2007 در ساعت 03:45 PM.
Masoud_TB آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر برای پست مفید Masoud_TB تشکر کرده اند
behrooz66 (Sunday 17 February 2008), Emran (Sunday 16 September 2007), Masiha (Sunday 16 September 2007)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال