PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد

amookaveh
Thursday 24 January 2008, 03:10 AM
پیشنهاد : تشکیل یک انجمن یا انجیو غیر دولتی برای برنامه نویسان فارسی زبان بصورت کاملاً رسمی
ایجاد یک مرکز برای جمع آوری برنامه نویسان بصورت متمرکز و استفاده از امکانات دولتی در این زمینه بنده شخصاً می توانم مراحل تشکیل یک انجیو را دنبال کرده و تمامی مجوز های لازم برای فعالیت رسمی را دریافت کنم.
در مورد مسائل مالی تا آنجایی که امکان دارد از منابع مالی بخش خصوصی و دولتی استفاده می کنم.
آن دوستانی که با اجرای این طرح موافق هستند و میخواهند در این امر به من کمک کنند لطفا برای من پیغام گذاشته تا از نظرات آنها استفاده شود.

amookaveh
Friday 11 April 2008, 06:23 AM
دوستان عزیز سلام

از پیشنهاد های شما که از روی دل سوزی و کمک به این حقیر می باشد متشکرم.

بنده در حال حاضر بدنبال دوستانی می گردم که اولاً متخصص برنامه نویسی باشند و ثانیاً علاقه مند ورود به سیستم های ساختار یافته انجمنی و گروهی باشند .
تا در آینده نزدیک هم به عنوان یک انجمن یا گروه ساختار یافته نقش تعیین کننده ای در این صنف داشته باشند و زیر مجموعه هیچ گروه یا سازمان دولتی نباشند.
البته پروژه هایی برای تعریف کردن وجود دارند که عزمی ملی می طلبند و باید دولت هم در این پروژه ها سهیم باشد.

دوستانی که علاقه مند به همکاری در این موارد هستند لطفاً آمادگی خود را اعلام کنند.