توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دات نت
elenar
Monday 19 March 2007, 12:27 AM
من دانشجوي رشته ي كامپيوترم...در مورد دات نت فريم ورك مي خوام بدونم... اگه ممكنه يه سايت در مورد NAMESPACE بهم معرفي كنيد. چه فرقي با اينكلود توي زبان C داره؟؟؟ مرسي
elenar
Monday 19 March 2007, 12:36 AM
مي دونم...مي دونم كه سوالم خيلي ابتداييه... اما واقعا كمك مي خوام...متشكرم.
amir_diablo
Saturday 24 March 2007, 01:11 AM
سلام دوست عزیز NameSpace هیچ ربطی به اینکلودی که شما توی زبان c/c++ دیدید نداره
دات نت فریم ورک فن اوری که روی ویندوز نصب می شود تا سرویس های مقدماتی .NET رو بتونه پشتیبانی کنه
بهتر برای اینکه درک خوبی پیدا کنی با یک کتاب شروع کنی.
elenar
Friday 6 April 2007, 12:10 AM
سلام. ممنون از اينكه جواب داديد
من كه گفتم دانشجو هستم.
تو دانشگاه به ما گفتن كه نيم اسپيس يه چيزي تو مايه هاي اينكلود هست.
اما تموم كلاس ها بصورت پيش فرض توي يه نيم اسپيس خاص قرار مي گيرن.
MG_69
Friday 18 September 2009, 12:37 AM
دستور using مانند اینکلود عمل می کنه
NameSpace ها مانند پوشه ها در ویندوز فقط برای دسته بندی اشیا و ... هستند نه بیشتر
nariman_t
Monday 12 October 2009, 10:20 PM
شاید منظور شما این حرکت هستش تو vb.net حرکت include رو نداریم ولی فک کنم import کردن یه چیزی شبیه همون باشه مثل تریپای زیر که برای کار با دیتا بیس هستش
import syste.data
import system.data.sqlclinet
mhs_trace
Tuesday 13 October 2009, 08:41 AM
WOW
سلام
معادل دستور Using در وی بی میشه Import که برای ارجاع استفاده نمی شوند. بلکه هدف از این دو دستور حذف استفاده از NameSpace های طولانی و خلاصه سازیه. در حقیقت می شه بدون استفاده از این دو دستور برنامه رو نوشت.
این در حقیقت با بحث اضافه کردن Refrence در پروژه کاملا متفاوت است.
در سی Include برای ارجاع استفاده می شه . یعنی اگر بخوای از توابع داخل کتابخونه استفاده کنید حتما باید اون رو Include کنید.
در مورد NameSpace هم باید خدمتتون عرض کنم که یک نوع دیوار کشی بین توابع هست.
فرض کنید که یه مسافر خونه دارید که هر بخش این مسافرخونه یه اسمی داره - مثلا بخش تهرانی ها ، بخش ترک ها ، بخش هنر پیشگان و ....
هر کسی از هر جایه دنیا که وارد این مسافر خونه بشه باید بره قسمت خودش ساکن بشه. مدل واقعی ترش هم اینکه هر اتاقی برای خودش باز هم تقسیم بندی داره.
در تقسیم بندی NameSpace هم هر تابع یا کلاسی که از هر کتابخانه (dll) در پروژه ارجاع داده شود بسته به برچسبی که خورده در Namespace خودش قرار میگیره.
فرض کنید من کتابخونه ای نوشتم که داخلش NameSpace با نام System تعریف شده باشه. و داخل این NameSpace هم یکی دیگه با اسم Yazdani ایجاد کرده باشم. بعد از اینکه این کتابخونه به پروژه اضافه می شه تمامی کلاس ها و توابع و ... Yazdani رو میشه از داخل System.Yazdani استخراج کرد.