PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IMS يك فناوري نوپا اما سريعاً در حال گسترش



admin
Saturday 29 October 2005, 08:22 PM
ارزش بازار جهاني IMS تا سال 2010 به 14.1 ميليارد دلار خواهد رسيد.

به گزارش بخش خبر تراشه از ايلنا، نتايج بررسي‌‏هاي شركت تحقيقاتي IDC نشان مي‌‏دهد كه با ظهور سيستم‌‏هاي فرعي چندرسانه‌‏اي IP معروف به IMS , تغييرات در شبكه‌‏هاي مخابراتي تسريع شده است.

IMS اكنون به عنوان يك استاندارد و ساختار كارآمد و طولاني‌‏مدت كه مي‌‏تواند همگرايي شبكه‌‏هاي ثابت و همراه را ممكن سازد, به طور قابل توجهي در حال گسترش است.

اين فناوري نوپا به كاربران اين امكان را مي‌‏دهد به طور پيوسته و به آساني در سطح شبكه‌‏هاي مختلف با هم ارتباط برقرار كنند.

محققان شركت IDC مي‌‏گويند: آينده خدمات ارتباطي تا حد زيادي به فناوري IMS وابسته خواهد بود و همين امر باعث شده عرضه كنندگان تجهيزات و فروشندگان IT از فرصت‌‏هاي ايجاد شده بهره بگيرند و سرمايه‌‏گذاري‌‏هاي هنگفتي را در بازار IMS انجام دهند.

IDC برآورد كرده ؛ تا سال 2010 ارزش بازار جهاني اين فناوري به 14.1 ميليارد دلار برسد.
http://www.tarashe.com/news/2005/10/28/4183-/