توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نويسي به زبان VB.Net
VB_Net
Thursday 23 July 2009, 09:58 AM
هر سوالي داريد انجا بپرسيد :free-indifferent-sm:free-indifferent-sm:free-indifferent-sm:free-indifferent-sm:free-indifferent-sm
hp1368
Sunday 16 August 2009, 04:55 PM
سلام
دوست عزیز من یک رکورد جدید به جدولم اضافه میکنم و بعد update هم می کنم , منتها
وقتی دوباره فرم رو باز میکنم هیچ اطلاعاتی وجود ندارد .
در ضمن در قسمت Server Explorer هم یک ضربدر کوچک گوشه راست نام data base وجود دارد .
بانکش هم SQL 2000 و زبانش هم VB.net 2005
ممنون میشم کمک بفرمایید ,لطفا زود .
nariman_t
Wednesday 2 September 2009, 10:45 AM
آقا منم یه سوال دارم برنامه ای نوشتم که از دیتا بیس sql server 2008 استفاده میکنه میخوام این برنامرو جای دیگهای نصب بکنم sql server هم باید نصب باشه اینو میدونم ولی چطور میشه کاری کرد که در هنگام نصب شدن برنامه دیتابیسم به sql server به طور خود کار connect بشه؟
nariman_t
Wednesday 2 September 2009, 12:47 PM
در مورد سوال hp1368 باید بگم دیتا بیستون فک کنم connect نیست برای connect کردن تو sql server 2008 روی بانک مورد نظر کلیک میکنیم از قسمت task از حالت offline خارج میکردیم با sql 2000 دقیقاً نمیدونم ولی اونم یه همچین حالتهایی باید داشته باشه
nariman_t
Wednesday 2 September 2009, 07:20 PM
آقا یک سوال دیگه خودتونم امتحان کنید این سوالو : یه فرم پدر هستش یه فرم دیگه توش وا میشه توش یه تست باکس بذارین به وسیله همون فرم دوم یه فرم دیگه باز کنین که توش یه text و یه button باشه تو text یه چیزی بنویسید بعد با زدن دکمه text داخل فرم 3 تو text فرم 2 نامیش داده بشه فرم 2 فرزند فرم اول هستش ولی فرم 3 فرقی نمیگنه که باشه یا نه این کار رو سیستم من جواب نداد اگه جوابشو پیدا کردین بگین
aspdeveloper
Saturday 12 December 2009, 09:31 AM
سلام دوستان
جايگزين printer.pset و printer.rightToLeft از vb6 در زبان vb.net چيه ؟