PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقاد از پاسخگويي ودر آموزش زبان پرولوگ

siakamary
Wednesday 8 April 2009, 05:20 PM
با سلام وعرض ادب

يه مشكل اين سايت داره اينكه مدير انجمنهابه سوالات ودر خواستهاي انجمن بطور مستمر جواب نمي دهند
شايد هم اگر چند نفر با هم مدير يك انجمن باشند بهتر به سوالات پاسخ داده ميشود
يه درخواست هم خودم داشتم اونم آموزش زبان پرولوگ است كه اگر كسي مايل به كمك من باشد مشتاق هستم كه معلومات ايشان را ياد بگيرم

terminator
Friday 10 April 2009, 05:30 PM
با سلام وعرض ادب

يه مشكل اين سايت داره اينكه مدير انجمنهابه سوالات ودر خواستهاي انجمن بطور مستمر جواب نمي دهند
يه درخواست هم خودم داشتم اونم آموزش زبان پرولوگ است كه اگر كسي مايل به كمك من باشد مشتاق هستم كه معلومات ايشان را ياد بگيرم

سلام

درسته ولی prolog تازه دوباره روی کار اومده و خیلی کم پرولاگ بلد هستند و زبان معروفی نیست و طرفداران خیلی کمی داره
:redface:

85bahar
Wednesday 28 October 2009, 10:29 PM
با سلام وعرض ادب

salam ,
man prolog kami baladam age khasti mitunam komaket konam albate age hanuz prolog kar mikoni , man prologo ye kam terme ghabl yad gereftam