PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در باره لينوكس زوزه

hoordad
Thursday 2 October 2008, 02:20 AM
ابتدا درود فراوان ميفرستم به شما سروران گرامی كه زحمات بسياری در ارتقاء دانش تخصصی كاربران ايرانی ابتدا بگويم كه در سايت شما يك پست به نام راه اندازی Dial in server Linux كه مربوط به لينوكس Redhat ميشد ديدم كمی به دردم خورد ولی كامل و دارای توضيح كامل نيست الان هم مشكلی دارم كه ناراحتم كرده و نتوانستم حلش نمايم آن اين است كه من تنظيمات dial-in Server را در لينوكس زوزه انجام دادم ولی وقتی از ويندوز به وسيله DialUp Modem وصل ميشوم به لينوكس پيغام خطا 691 كه مربوط به اشتباه بودن نام كاربری يا كلمه عبور Dialup است و نميدانم كجا مشكلم را بيان كنم و طلب راهنمايی داشته باشم ولی به نظرم اين سايت ميتواند كمك من باشد در حل اين مشكل متاسفانه كتاب آموزشی در بخش سور های لينوكس از مقدماتی تا پيشرفته كتابی به فارسی منتشر نشده در سيستم عامل زوزه enterprise و جايی نيز آموزش اين سيستم عامل محبوب داده نميشود لطفاً مقالات تخصصی شبكه درباره سيستم عامل Novel Suse enterprise 10 در سايت قرار دهيد بيشتر مفالات درباره لينوكس در اين سايت درابره مسايل عمومی و ساده لينوكس است و افرادی كه با اين سيستم عامل كار ميكنند به آن آگاه هستند
لطفاً بنده را راهنمايی نماييد
با سپاس از لطف و زحمات شما
هورداد ":neutral: